- 79,016
- 51,005
- 113
Oooooo sebep buysa başımız gözümüz üstüne abimmmmm ama özlerim ben seni vallahi billahi yan hesap aç benle konuşmak içinMalesef yazın evlilik var 😄
Oooooo sebep buysa başımız gözümüz üstüne abimmmmm ama özlerim ben seni vallahi billahi yan hesap aç benle konuşmak içinMalesef yazın evlilik var 😄
🤣 Bana ulaşmak istediğinde 1 kişi aracılığıyla ulaşabilirsin ona ulaştıktan sonra ben seni bulurumOooooo sebep buysa başımız gözümüz üstüne abimmmmm ama özlerim ben seni vallahi billahi yan hesap aç benle konuşmak için
Fatih abi mi o beni sevmiyor 🤣🤣🤣🤣 Bana ulaşmak istediğinde 1 kişi aracılığıyla ulaşabilirsin ona ulaştıktan sonra ben seni bulurum
Agam basma sakın yalan olursun Muğlaya değil bayburta gidemezsin bu kuponlaBen Muğla gitmemek istiyorum o zaman 5 k basiyorummm
Şikeli maçlara denk geldin kardesim@Daimon lose reis bizim köyün bile en iyi kuponu olamaz bu bırak galaksiyi 🤣
Öyle reis ben kaybettiğimde hiç kendimde hata bulmuyorum bana göre tüm maçlar şikeliŞikeli maçlara denk geldin kardesim
Bilmiyosun bu işi kabul etGalaksinin en iyi kuponu ilk maçtan patlar mı ak @SULLY
Hiç mi 👉🏻👈🏻Bilmiyosun bu işi kabul et![]()
Senide gorucezBilmiyosun bu işi kabul et![]()
Biz bu işi bilmiyoruz dayım Sully öyle diyoBöyle şansın ben
Senide gorucez
Benim kumarda kazanmam için psikolojik rahatlığım önemli kafam rahat olursa tenise 100de100 yaparımSenide gorucez