- 1,545
- 1,754
- 113
Umarım bu güzel gününde100-200k çekersin 😂😂Kralsın emeğine yüreğine sağlık şimdiden doğum günün kutlu olsun cano
Umarım bu güzel gününde100-200k çekersin 😂😂Kralsın emeğine yüreğine sağlık şimdiden doğum günün kutlu olsun cano
şey 😁Yeni yaşın sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin dost.Nice sağlıklı yaşlara @dost
Sağolasın kral ağzından bal damlıyor vallaUmarım bu güzel gününde100-200k çekersin 😂😂
iyiki doğdun yumurta kafaSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
şimdiden herkese teşekkürler.
Bol şanslar bol kazançlar.
İyi ki doğdun canımSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
Dayı cuta nin selami varmış😅Sende cansın dost şansın güzel olsun
Sağolasın dostnice yaşlara dostum
Sağol dost hahahahahiyiki doğdun yumurta kafa
Sağolasın kralİyi ki doğdun canım
Sağolasın dostNice yıllara gardaş. <3
iyiki dogdun dostSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
A.selamDayı cuta nin selami varmış😅
Doğum günün kutlu olsun KirveSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
mutlu yıllar reisSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Nice sağlıklı senelere dostSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.