- 30,620
- 9,651
- 113
Altyazılı izledim ben dublaj Sözün Değeri nde var amaSagolasın mesai bitimene cok var daha sabaha kadar zaman geçirmelik izlerim![]()
Altyazılı izledim ben dublaj Sözün Değeri nde var amaSagolasın mesai bitimene cok var daha sabaha kadar zaman geçirmelik izlerim![]()
19 ları Seviyor @dost Maçta 19 sayıyla bitti :\Hayırlısı be ne diyelim allah büyük bu günlerde geçer
Bu hece senin gecenÇekim verdim fakiriz salak değiliz çekim paylas alcam 50 lira onu da yarın oynarım. Şimdi kasa 185 çekim gelene kadar cepten başka siteye atcam devam duruma göre dururuz
Bu saatte bu kadar uzun cümle kurma anlamıyorum awÇekim verdim fakiriz salak değiliz çekim paylas alcam 50 lira onu da yarın oynarım. Şimdi kasa 185 çekim gelene kadar cepten başka siteye atcam devam duruma göre dururuz
Bekliyoruz dostÇekim verdim fakiriz salak değiliz çekim paylas alcam 50 lira onu da yarın oynarım. Şimdi kasa 185 çekim gelene kadar cepten başka siteye atcam devam duruma göre dururuz
Kore filmleri başkadır dost Hollywood kıskanıyor sen olayı kavrayamamissinAbi Kore liler çinliler neyi düzgün yapmışlar ki dizi filmlerinden Bi halt olsun
Çekim paylaş ile siteyi soyacagim diyor meali buBu saatte bu kadar uzun cümle kurma anlamıyorum aw
Kavramak istemem zaten reis ben Bi cekicen izledim tamam isminide yazamadım bak Başkada yok yaniKore filmleri başkadır dost Hollywood kıskanıyor sen olayı kavrayamamissin
Dost o zaman sen film izlemeyi sevmiyorsun benim en iyi hobim film izlemek olduğundan film manyağıyım IMDb Top 250 listesinin 200 unu izledim bakma sen bana ama tavsiye ederim Koreliler başarılı Jackie Chan 😁Kavramak istemem zaten reis ben Bi cekicen izledim tamam isminide yazamadım bak Başkada yok yani
Film ne yav kurgu şeyleri izleyip nasıl zevk alıyorsunuzDost o zaman sen film izlemeyi sevmiyorsun benim en iyi hobim film izlemek olduğundan film manyağıyım IMDb Top 250 listesinin 200 unu izledim bakma sen bana ama tavsiye ederim Koreliler başarılı Jackie Chan 😁
Adam 500 k kovalıyor napsın o çekilişi200 yapsaydın öyle cekseydin @dost Faffbete atardin çekilişe katilirdin 20 kişi 1 k 2 gün sonra
Yine çok uzunMagnum Bette 00-02:00 çekimleri sabah 9dan sonra işleme aliniyormus 150 tlm var kartımda onu atcam sabah zaten çekim gelir. 150yle devam . Ya 2 ya 3 adim daha devam edip 1k hedefliyorum