- 79,011
- 51,002
- 113
Ben ona katıldım dost200 yapsaydın öyle cekseydin @dost Faffbete atardin çekilişe katilirdin 20 kişi 1 k 2 gün sonra
Ben ona katıldım dost200 yapsaydın öyle cekseydin @dost Faffbete atardin çekilişe katilirdin 20 kişi 1 k 2 gün sonra
Gerçek hayat öyküsü filmleri de var dost bazıları çok başarılıdır Sully diye film var hatta izle gerçek hikaye Tom Hanks oynuyor 😁Film ne yav kurgu şeyleri izleyip nasıl zevk alıyorsunuz
Kısa yok bizdeYine çok uzun
Subliminal mesaj aldımKısa yok bizde
Bol şanslar dost bende katıldım bana çıkacak kesin 😊Ben ona katıldım dost
Ben senin ismini hep ordan esinlendin zannettim 😁Subliminal mesaj aldım
Neyden laBen senin ismini hep ordan esinlendin zannettim 😁
Kanka fafa gittim papara yok atlasa gittim siteye giremiyorum şimdi yine paribuya geldim la acele ettirme ben öğle 12 ye kadar durcam dahaHadi ama saat 5 oldu nerde bu rollingci
Tamam hadi sakin sakin oyna :\Kanka fafa gittim papara yok atlasa gittim siteye giremiyorum şimdi yine paribuya geldim la acele ettirme ben öğle 12 ye kadar durcam daha
SULLY diye film var dost gerçek hikaye ucak kazası Tom Hanks oynuyor ordanNeyden la
Alakası bile yokSULLY diye film var dost gerçek hikaye ucak kazası Tom Hanks oynuyor olsun ordan
Tamam dost 😊Alakası bile yok
Haydiiiii yeni konseptimiz bu olsun aw
Knk ben film sevmiyorum ya gerçek yaşanmış şeyler daha çok hoşuma gidiyo mesela bu saatte polis kamerası görüntülerini açıp çatır çatır adam vurmaları haz veriyoTamam dost 😊
75 spin 3 tl verdi katliyorumHaydiiiii yeni konseptimiz bu olsun aw
bol şanslarEvet arkadaşlar 19 TL'yi 500 bin TL yapacağım bugün hayatımın değişeceği gün.
Takipçilere birkaç k atarım.
Bol şanslar