Ya birak gulum boyle birsey olamaz ztn bastan konusulmadiysa yok ben ilk dwfa duyuyorum sonuna kadar haklisin
Etme takip34.5 barem
neden kacirdim konuyu heralEtme takip
Bastan konusulursa amenna ama sonradan kural cikmaz.Boyle Bir kural Kısılerın arasında Gecer Sonradan Kabul edılmez Hersey basta konusulur mesela Black konularıda boyle Benım konularımda Boyle
Biz zamanında 100 tl yi 1 k yapıp o 1 k dan 50 tl atıldıgımızı da biliyom Oyuzden benım kurallarım da Bundan sonra boyle olucak Rollden bende kazanc saglıcam
Sonradan soylenen hıc bırsey kabul edilmez Ama Burada gorduk kı bazı arkadaslar Kurnazlıga yatmaya basladı bu rolll yapma konularında oyuzden boyle olması hep yapacak olan ıcın ıyı hep yaptıran ıcn ıyıBastan konusulursa amenna ama sonradan kural cikmaz.
S. Et abiBoyle Bir kural Kısılerın arasında Gecer Sonradan Kabul edılmez Hersey basta konusulur mesela Black konularıda boyle Benım konularımda Boyle
Biz zamanında 100 tl yi 1 k yapıp o 1 k dan 50 tl atıldıgımızı da biliyom Oyuzden benım kurallarım da Bundan sonra boyle olucak Rollden bende kazanc saglıcam
Bunu benim üstümde deneyledin zaten 900le 2.5 2.5 almıştık ah ah eskiler eskiden güzeldiBoyle Bir kural Kısılerın arasında Gecer Sonradan Kabul edılmez Hersey basta konusulur mesela Black konularıda boyle Benım konularımda Boyle
Sen verdigin 2,5 k bakma komurcu bedavadan gelen 2,5 k bakBunu benim üstümde deneyledin zaten 900le 2.5 2.5 almıştık ah ah eskiler eskiden güzeldi
Tabi bastan soylenirse neden olmasin dostSonradan soylenen hıc bırsey kabul edilmez Ama Burada gorduk kı bazı arkadaslar Kurnazlıga yatmaya basladı bu rolll yapma konularında oyuzden boyle olması hep yapacak olan ıcın ıyı hep yaptıran ıcn ıyı
Öyle yan çizmek yok dostum bana adap öğretiyorsun ya Allah aşkına forumdaki her şeyi adımdan iyi bilen biriyim benYav arkadaş istemiyorum para falan istediğiniz gibi takılın büyütmeyin olayı . Ben genelde bu şekilde rol veriyorum neyse bol şans