Cano anlaşmamıştık böyle bi kural bilmiyordum ayrıca hedefim 1000de değildi, ben kazanç sağladığın için gönlünden koptu sanıyordum ama öyle değil sanırım?Roll kurallarını biliyorsun dimi dost 😂 400 bana 400 sana 200 takiplere öyle mi anlaşmıştık 😂
Yok cano biz böyle yapmıyoruz rolleri, atıyoruz ne kazanırsa onundur. Ha sen böyle yapıyorsan öyle olsun ben zaten biliyorum böyle şeyleri 5 senedir hergün roll yapıyorum forumdaBenim paraya ihtiyacım yok şuan , rol vermenin adabı Budur sen rol konusunda tecrübelisin bilmen lazım böyle şeyleri 😂
Boyle bir kural yok dost bnm bildigim o aranizdaki samimiyete ve niyete bakar kar gudme amaciyla yapilmamali tabi aranizda boyle bir anlasma yoksa karismak gibi olmasinBenim paraya ihtiyacım yok şuan , rol vermenin adabı Budur sen rol konusunda tecrübelisin bilmen lazım böyle şeyleri 😂
Ben daha yeni öğreniyorum anlaşmayı dostumuz rolleri böyle yaptırıyor galibaBoyle bir kural yok dost bnm bildigim o aranizdaki samimiyete ve niyete bakar kar gudme amaciyla yapilmamali tabi aranizda boyle bir anlasma yoksa karismak gibi olmasin
Yok kural falan yoktu şimdi çıktı ortayaTabi ikiniz arasinda kural konulmadiysa
Bastan boyle birsey soylenmediyse boyle bir kural yok olamaz ztn bastan soylenmeli eger bir sart konacaksaBen daha yeni öğreniyorum anlaşmayı dostumuz rolleri böyle yaptırıyor galiba
Ben de öyleBastan soylenmeyen hicbirsey sonradan kabul edilemez hersey basta soylenmeli ben ilk defa duydum mesela boyle birseyi
Mademki oyle arkadas soylemeliydi bunu sanaBen de öyle