- 6,296
- 1,562
- 113
Eyvallah dostŞuan öneri almıyorum dostum ama senin için içinden geldiği için 100lük alıcam ilerleyen zamanda rulette başlayacağım bu 1000 lirayla
Eyvallah dostŞuan öneri almıyorum dostum ama senin için içinden geldiği için 100lük alıcam ilerleyen zamanda rulette başlayacağım bu 1000 lirayla
Max falan alırsam 500 senindir birazdan gireceğim önce big bass bonanza bakacağım biEyvallah dost
Bide alışmışız klasik oyunlaea pragmatige beni geçen hafta zorla başka oyuna soktular dünya varmış dedim kasa erimiyor katlıyor pragmatik iyice leş oldu çok nadir veriyor arrikDaha 10 bin at oda gider hırsız ocları hep kendını düşünür yüzde 10 geri veriyolar aksini söyleyen onlardandır
İnşşMax falan alırsam 500 senindir birazdan gireceğim önce big bass bonanza bakacağım bi
Yav çık şu hayal dünyasından ne max ı sen koyduğunun 2 katını al baştanMax falan alırsam 500 senindir birazdan gireceğim önce big bass bonanza bakacağım bi
Aynen dost vur kaç yap başka oyunlara dalBu oyun daha vermez aklınca içeride vereceğini farmda verdi 30 tl eritip çıkıyorum
Bol şans öder umarım bişey800de çıktım @Primearda66 normalde kimsenin dediğini almam da içinden geçmiş demekki satın alıyorum 100lük kasa 800
Al bakalım sans bu800de çıktım @Primearda66 normalde kimsenin dediğini almam da içinden geçmiş demekki satın alıyorum 100lük kasa 800
Sağolasın reis alıştık bu durumlara sorun yok kendi domalan kendi s... Lir ben biraz da forumda şans totem olsun diye açtım da şans dönmedi şuan pekKimsenin parasının bekçisi değiliz sorgulamak da bize düşmez ama hızlı gidiyorsun dostum 50 60 kaybim olmuş bu mu koyar diyosun ama bizimde zamanında gecede milyon kaybettiğimiz oldu gel sana bets10 şifremi falan vereyim de bundan 7 8 sene önceki hareketlere bak laf olsun diye konuşmadığımi anlarsın tecrübeyle konuşuyorum yani ama şimdi 100 TL kaybı bile koyar bana nerden nereye işte yasinin genc olduğunu biliyorum yolun sonunu da iyi görmüyorum biraz mantıklı hareket edip kendini erken yaşta yıpratma bu kadar bol şanslar diliyorum
Haydi inşallah bu sefer olur nediyelim nasipSağolasın reis alıştık bu durumlara sorun yok kendi domalan kendi s... Lir ben biraz da forumda şans totem olsun diye açtım da şans dönmedi şuan pek