Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost / Kasa 700 Slot Rolling Hedef - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,288
4,465
113
Daha 10 bin at oda gider hırsız ocları hep kendını düşünür yüzde 10 geri veriyolar aksini söyleyen onlardandır
Bide alışmışız klasik oyunlaea pragmatige beni geçen hafta zorla başka oyuna soktular dünya varmış dedim kasa erimiyor katlıyor pragmatik iyice leş oldu çok nadir veriyor arrik

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Böyle bi o çocukluğu olamaz 2 bettwn başladık çıkacakken 2 bete full ekran balık attı olaya bak 150 ödedi Ulan atsana şunu 10 betteScreenshot_20230926_032132.jpg

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Kimsenin parasının bekçisi değiliz sorgulamak da bize düşmez ama hızlı gidiyorsun dostum 50 60 kaybim olmuş bu mu koyar diyosun ama bizimde zamanında gecede milyon kaybettiğimiz oldu gel sana bets10 şifremi falan vereyim de bundan 7 8 sene önceki hareketlere bak laf olsun diye konuşmadığımi anlarsın tecrübeyle konuşuyorum yani ama şimdi 100 TL kaybı bile koyar bana nerden nereye işte yasinin genc olduğunu biliyorum yolun sonunu da iyi görmüyorum biraz mantıklı hareket edip kendini erken yaşta yıpratma bu kadar bol şanslar diliyorum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Akşam 4 binimi yedi ama xmas bonanza ya dönüyorum bildiğimden devam biraz farm sonra satın alım
7 bet 20 tur veriyorum kasa 713

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Kimsenin parasının bekçisi değiliz sorgulamak da bize düşmez ama hızlı gidiyorsun dostum 50 60 kaybim olmuş bu mu koyar diyosun ama bizimde zamanında gecede milyon kaybettiğimiz oldu gel sana bets10 şifremi falan vereyim de bundan 7 8 sene önceki hareketlere bak laf olsun diye konuşmadığımi anlarsın tecrübeyle konuşuyorum yani ama şimdi 100 TL kaybı bile koyar bana nerden nereye işte yasinin genc olduğunu biliyorum yolun sonunu da iyi görmüyorum biraz mantıklı hareket edip kendini erken yaşta yıpratma bu kadar bol şanslar diliyorum
Sağolasın reis alıştık bu durumlara sorun yok kendi domalan kendi s... Lir ben biraz da forumda şans totem olsun diye açtım da şans dönmedi şuan pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...