Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dost / Takip Edem Vakit Öldürem

Kupon Miktarı
31
Kupon Oranı
1.11

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
Bnde geldim bana fayda etmedi belki sana eder.
Zenginlik duası; Allahümme ya Ganiyyü ya Hamidü ya Mübdiü ya Müidü, ya Rahimü ya Vedud. Eğnini bi helalike an haramike ve bi fadlike Ammen sivake.
Reis bana fayda etmez ben kazanıp geri veriyorum aylık karta giren para her ay 50 binden aşağı değil hepsini geri veriyorum

Nezoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
43
Bnde geldim bana fayda etmedi belki sana eder.
Zenginlik duası; Allahümme ya Ganiyyü ya Hamidü ya Mübdiü ya Müidü, ya Rahimü ya Vedud. Eğnini bi helalike an haramike ve bi fadlike Ammen sivake.
Önemli olan zenginlik değil valla gardasim sağlık ve huzur önemli parada önemli ama herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
Sevdiklerin yanında olsun da skmişim gerisini para illa bulunuyor ha alnının akıyla ha kirli yollarla

Nezoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
43
Sevdiklerin yanında olsun da skmişim gerisini para illa bulunuyor ha alnının akıyla ha kirli yollarla
Ayn öyle alın teri de en güzeli ama helal para sonuçta rabbim kimseye muhtaç etmesin bizleri yeteri kadar rızkımız olsun yeter fazla da gözümüz yok malk mülk sahibi boş yalan Dünya :))