Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Xxxl Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
yüz iki yüz rakamlar önemli deqil söz verip sözğnde durmamak insanı üzüyor bi laf vardır yiyemiyeceqin yrragın altına yatmayacan die
@Hayatindibi

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Aqla kudur aslanım sende 😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Ağzından çıkan sözü bil fktme bana şimdi parasını pulunu

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Aqlama tmm rencide etmiyecem

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,852
63,163
113
Abi sözüm olsun ya valla dün rolling slot yaptım falan 8 bin kaybım var 1.5 günde beter haldeyiz ona rağmen paylaşmaya çalışıyoruz bu akşam @JustWatch Ahmo abiden 5 tl istiyordum sen düşün
Olum senin 6 ay oncede sozun vardi aw hala soz diyon 😁😁 ben onu hatirlatmaya calisdim sana.her rolunde basdan sona takip ediyom vermende deilimde hic teklifde etmiyon sen benim role geldin sak diye yapistirdim ftnyi benim gibi olcan 😁😁

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Olum senin 6 ay oncede sozun vardi aw hala soz diyon 😁😁 ben onu hatirlatmaya calisdim sana.her rolunde basdan sona takip ediyom vermende deilimde hic teklifde etmiyon sen benim role geldin sak diye yapistirdim ftnyi benim gibi olcan 😁😁
Oluruz abi oluruz ben takibe bakarak atıyorum da sözüm var sana atıcam yarın birgün atarım azıcık toparlanayım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,852
63,163
113
Tmm beyler bence susun 2nizde dedigim gibi ayariniz yok sizin o yuzden sakayi kesin simdilik