Dusuk tutarlarmi boyle mutlu etti la seni,o zaman ne mutlu sanaAbi tutarlar çok az tşk meselesi olmayalım diye karaladım normalde işim olmaz karalamakla
La bana ne etiket atiyon aw benmi dedim kim dediyse ona etiket at 😁yüz iki yüz rakamlar önemli deqil söz verip sözğnde durmamak insanı üzüyor bi laf vardır yiyemiyeceqin yrragın altına yatmayacan die
@Hayatindibi
Abi sözüm olsun ya valla dün rolling slot yaptım falan 8 bin kaybım var 1.5 günde beter haldeyiz ona rağmen paylaşmaya çalışıyoruz bu akşam @JustWatch Ahmo abiden 5 tl istiyordum sen düşünHerkes ben deil olum bana at bak ne oluyor gor denemesi bedava
Eko benimle yrrrrasklo falan konuşma efendi konuşuyorum seninle haddini bil dostumyüz iki yüz rakamlar önemli deqil söz verip sözğnde durmamak insanı üzüyor bi laf vardır yiyemiyeceqin yrragın altına yatmayacan die
@Hayatindibi
Yok usta est sana demek yakısmaz 😑La bana ne etiket atiyon aw benmi dedim kim dediyse ona etiket at 😁
Olum senin 6 ay oncede sozun vardi aw hala soz diyon 😁😁 ben onu hatirlatmaya calisdim sana.her rolunde basdan sona takip ediyom vermende deilimde hic teklifde etmiyon sen benim role geldin sak diye yapistirdim ftnyi benim gibi olcan 😁😁Abi sözüm olsun ya valla dün rolling slot yaptım falan 8 bin kaybım var 1.5 günde beter haldeyiz ona rağmen paylaşmaya çalışıyoruz bu akşam @JustWatch Ahmo abiden 5 tl istiyordum sen düşün
Lan bak canımı sıkma ne qt qt konusacam qercekler acıdır ınsanı sıcırtırSakin olalım relax sende gt gt konuşma papatyacı
La siz sakami yapiyonuz kavgami ediyonuz hic anlamiyorum ama sizin sonunuz bu gidisle ban olir ekremle sen.2nizde nezeli adamlarsiniz ama ayariniz kaciyorSakin olalım relax sende gt gt konuşma papatyacı
Beni bu forumda bi tane skkktmin adamı rencide edemez edemez, akkkk ayda 15 kişiye minimum dm atan adamım benAqlama tmm rencide etmiyecem
Oluruz abi oluruz ben takibe bakarak atıyorum da sözüm var sana atıcam yarın birgün atarım azıcık toparlanayımOlum senin 6 ay oncede sozun vardi aw hala soz diyon 😁😁 ben onu hatirlatmaya calisdim sana.her rolunde basdan sona takip ediyom vermende deilimde hic teklifde etmiyon sen benim role geldin sak diye yapistirdim ftnyi benim gibi olcan 😁😁