- 31,884
- 13,775
- 113
Muhattap olmadıqım lavug arkadas hakkımda bişey yazma
Aynen oyle iste dedigin olayin biraz daha buyugunu yasadim ben 4 ay falan oldu herhalde sansim iyi gidiyordu yaklasik 200 k borcu kapatmama 5k falan kalmisti hatta zorlasam kapatirdim belki ama baktim sans iyi ddim bir 20 k da cebimize kalsin onu dedikten sonra 1-2 günde yaklasik 250 k kaybim oldu ne alsam ne oynasam gidiyordu slot desen 20 k lik satin almalar falan sonuc hep ayni yani ben orada tmm diyip biraksaydim hic borcum olmayacakti ama bir fazlasini isteyince iste olmuyor bir sekilde ... yine şükür bu vbet turnuva olayindan falan yine 150 k civarina dusurduk borcu artik oyle cok buyuk oynamam dersimi aldim sanada tavsiyem olsun büyük oynamak övünülecek biseyde degil ne kadar buyuk oynarsan kaybin o kadar buyuk olurBenim yaş daha 24 kral yolum uzun ama kumarı büyük oynuyoruz sanal, kahvehane kapatıp 50 yaşında adamlarla zar atıyoruz bi iki kumarhane ortamı vs işin içine erken yaşta daldık 16 17 yaşında iyi kötü şansımız da yerindeydi ara ara yüksek paralar da vurduk hep onları yedik o paralarla devam ettik kumar hacmim bakış açım büyük kimi adam 500 lirayı 4 5 liradan farm atar ben 12 16 bet aşağı inmem vizyon büyük olunca domalmak da kaçınılmaz oluyor
Aynen öyle kral bendeki buradaki Erhan abi olsun bazı abiler olsun onlardan tecrübe ders vs bir şeyler kapmaya çalışıyorum öğreniyorum bilmediklerimi yaşları büyük yaşantıları da öyledir forum çok şey katıyor da bağımlılık bitmediği sürece işim çok zorAynen oyle iste dedigin olayin biraz daha buyugunu yasadim ben 4 ay falan oldu herhalde sansim iyi gidiyordu yaklasik 200 k borcu kapatmama 5k falan kalmisti hatta zorlasam kapatirdim belki ama baktim sans iyi ddim bir 20 k da cebimize kalsin onu dedikten sonra 1-2 günde yaklasik 250 k kaybim oldu ne alsam ne oynasam gidiyordu slot desen 20 k lik satin almalar falan sonuc hep ayni yani ben orada tmm diyip biraksaydim hic borcum olmayacakti ama bir fazlasini isteyince iste olmuyor bir sekilde ... yine şükür bu vbet turnuva olayindan falan yine 150 k civarina dusurduk borcu artik oyle cok buyuk oynamam dersimi aldim sanada tavsiyem olsun büyük oynamak övünülecek biseyde degil ne kadar buyuk oynarsan kaybin o kadar buyuk olur
İyi geceler Allaha emanetHadi herkese iyi geceler
İyi qeceler dost 😍Hadi herkese iyi geceler
Bagimlilik bambaska bir konu onuda konusuruz yine ama ailenle aşarsin bagimliligi herseyi anlatirsan eger bir cozum bulunabilir o zman belki hadi iyi gecelr sizlereAynen öyle kral bendeki buradaki Erhan abi olsun bazı abiler olsun onlardan tecrübe ders vs bir şeyler kapmaya çalışıyorum öğreniyorum bilmediklerimi yaşları büyük yaşantıları da öyledir forum çok şey katıyor da bağımlılık bitmediği sürece işim çok zor
Good nightHadi herkese iyi geceler