komik değilmiş- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
ağlıyor yapmadostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
İnce bir kamu spotu.Meryem ana falan fark etmez bu arada, tüm analar bizimdir.
Dövmenin günah olduğu tamamen bir yorumdan ibaret, yok öyle birşey.dostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Ulan 🤣🤣🤣dostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Aslan abim çok severdi dövmeyidostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Kral on numara fiziğin var dövme yaparak içine etmişsin dövme kadar boş bişey yok onun yerine kombine kupon yapsan daha iyiydidostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Kalsın dot güzel olmuş gayetdostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Yahu takılma böyle şeylere.dostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Bu tür dövmeleri cezaevinde yapıyolar agaEski hali
Tebrik ederim,hayırlara vesile olsun.@tonymontana seni sevdiğim için sana anlatıyorum ayrıldığımız eski sevgili merhaba tunahan yazmış, havalara uçuyorum.
Meryem Ana da bizden sıkıntı yokdostlar iyi akşamlar herkese benim sol kol kaplıydı amatör dövmelerden kaynaklı kapatmıştım bugün bir dövme daha yaptırdım içeriğiyle alakalı hoşuma gitmişti ama dini bir sembol olduğunu bilmiyordum dövme zaten gğnah onu biliyorum Meryem ana dövmesiymiş yaptırınca anladık sildireyim mi kalsın mı boş muhabbet yapmayın müslümanım
Kaça yaptırdın bunuKanka valla Pinterest buldum hoşuma gitti ama içeriğiyle alakalı bilgim yoktu
Sen kimlerdensin lâ🤣🤣Meryem Ana da bizden sıkıntı yok
Yazdı ama konu başkaymış gibi davranıyor, tüm bonuslara bedel o mesaj benim için üstad, teşekkür ederim. Baharda Manisaya gidelim mi beraber?Tebrik ederim,hayırlara vesile olsun.
Belki çekip kurtarır seni buralardan,kumardan vs.