- 17,266
- 10,103
- 113
Gsnin penaltı net penaltı. Febenin attığı golde net ofsayt. 5 dk varda ne yapıldı sanıyorsun sen çizgiyi ayarladılarNe ofsaytı kardeş çizgi çizildi gs nin penaltı da penaltı değil![]()
Gsnin penaltı net penaltı. Febenin attığı golde net ofsayt. 5 dk varda ne yapıldı sanıyorsun sen çizgiyi ayarladılarNe ofsaytı kardeş çizgi çizildi gs nin penaltı da penaltı değil![]()
NeyeNiye cevap vermiyon la keko
Ağla ötede hayde ona bakarsan fenerinki de penaltıydı aynı tamamenGsnin penaltı net penaltı. Febenin attığı golde net ofsayt. 5 dk varda ne yapıldı sanıyorsun sen çizgiyi ayarladılar
Futbol özürlüsüsün sen belli. Kendinden seken top penaltı olmuyor kuralları öğreteyim ben sana. Zaten o iki pozisyona aynı tamamen demen fanatiklikten gözünün döndüğü anlamına gelir. Zırlamak için her şeyini satacağın anlamına gelirAğla ötede hayde ona bakarsan fenerinki de penaltıydı aynı tamamen
Aynen kardeşim hadi Leminaya kart çıkınca tekra ryazarsınFutbol özürlüsüsün sen belli. Kendinden seken top penaltı olmuyor kuralları öğreteyim ben sana. Zaten o iki pozisyona aynı tamamen demen fanatiklikten gözünün döndüğü anlamına gelir. Zırlamak için her şeyini satacağın anlamına gelir
Off paraya bak.tbrkler laBaşarılar Galatasaray
Ekli dosyayı görüntüle 759502
Adamın kuponu gelsin kazancı daim olsunda gözgöre göre ofsayttan golü vermeleri gerçekten şaşırtmıyor artık. Bide çizgi çekildi diyorlar kafayı yersin@drogba6 ofsayt golle gelmiş ya laa gülermisin ağlarmısın 😅
Evet kural senin dediğin gibi ama hiç adil bı kural deil.adamin elina çarpan top kuzeye gidicekken güneye gitti o kdr yön deistirdi ama ne yazikki kural senin dediğin gibiFutbol özürlüsüsün sen belli. Kendinden seken top penaltı olmuyor kuralları öğreteyim ben sana. Zaten o iki pozisyona aynı tamamen demen fanatiklikten gözünün döndüğü anlamına gelir. Zırlamak için her şeyini satacağın anlamına gelir
Çizgi çekildi yayınlandı 1 2 cm ile ofsayt deilAdamın kuponu gelsin kazancı daim olsunda gözgöre göre ofsayttan golü vermeleri gerçekten şaşırtmıyor artık. Bide çizgi çekildi diyorlar kafayı yersin
Tebrikler cihanimBaşarılar Galatasaray
Ekli dosyayı görüntüle 759502
Bizde amrabata kostice djikuya becaoya düşündük aynı şeyi koca sezon ama yok kırmızı veremiyorlar sizeAynen kardeşim hadi Leminaya kart çıkınca tekra ryazarsın![]()
Acı faeki var kardeş çizgi çekildi milyonların gözü önünde sahtekarlık mi yapilicak böyle bı mactaSu pozisyonla geldi kupon
Hadi sakaryalım hadi aldığınız haram puanlara sayarsınızBizde amrabata kostice djikuya becaoya düşündük aynı şeyi koca sezon ama yok kırmızı veremiyorlar size
Evet yapcaklarAcı faeki var kardeş çizgi çekildi milyonların gözü önünde sahtekarlık mi yapilicak böyle bı macta
O çizgiye inanan futbol izlemesin boşa izliyor. Yarı otomatik sistem varken bi insan vara neden 5 dakika bakar? Çizgiyi ayarlamak için. Hepinizin kendi gözü var pozisyona açın bakın çizgiyle alakası yokÇizgi çekildi yayınlandı 1 2 cm ile ofsayt deil
Aldığımız bir tane haram puan söyle ben sana aldığınız 20 tane haram puan sayacam? Sakaryalı değilimHadi sakaryalım hadi aldığınız haram puanlara sayarsınız![]()