Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı drogba6 | Derbi Günlüğü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1300
Kupon Oranı
9.99

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
10,103
113
Bunların evindeki ilk maçta saçma sapan penaltı üretip durdurdular şimdide ofsayttan golü verip durduruyorlar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
10,103
113
Ağla ötede hayde ona bakarsan fenerinki de penaltıydı aynı tamamen
Futbol özürlüsüsün sen belli. Kendinden seken top penaltı olmuyor kuralları öğreteyim ben sana. Zaten o iki pozisyona aynı tamamen demen fanatiklikten gözünün döndüğü anlamına gelir. Zırlamak için her şeyini satacağın anlamına gelir

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Futbol özürlüsüsün sen belli. Kendinden seken top penaltı olmuyor kuralları öğreteyim ben sana. Zaten o iki pozisyona aynı tamamen demen fanatiklikten gözünün döndüğü anlamına gelir. Zırlamak için her şeyini satacağın anlamına gelir
Aynen kardeşim hadi Leminaya kart çıkınca tekra ryazarsın :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,271
62,637
113
Evet kural senin dediğin gibi ama hiç adil bı kural deil.adamin elina çarpan top kuzeye gidicekken güneye gitti o kdr yön deistirdi ama ne yazikki kural senin dediğin gibi

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
10,103
113
Çizgi çekildi yayınlandı 1 2 cm ile ofsayt deil
O çizgiye inanan futbol izlemesin boşa izliyor. Yarı otomatik sistem varken bi insan vara neden 5 dakika bakar? Çizgiyi ayarlamak için. Hepinizin kendi gözü var pozisyona açın bakın çizgiyle alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...