- 8,018
- 4,607
- 113
Hahahahah la kazanan maça ne dicem😂😂Kamera kaydına baktım dost 2 defa demişsin maalesef
Hahahahah la kazanan maça ne dicem😂😂Kamera kaydına baktım dost 2 defa demişsin maalesef
@fatihgs1905 git sıç şimdi mola verdikBiraz mola arkadaşlar
Hiç olmadı mı gerçektenNe zaman oldu ki bugün olsun puaha
Aynen dost rolü yapan dostumuz ilk defa bu kadar adım attı o kelime onun bünyeye ters lütfen bir daha kullanmayalımWon diyenler liste dışı mı olay ne anlamadık ki
Benim yok kanka sen yarim kalanı hallet bu ara😂@fatihgs1905 git sıç şimdi mola verdik
Hahaha komedi ak neyse sağlık olsun kazansın da bakalım sonunda ne olacakAynen dost rolü yapan dostumuz ilk defa bu kadar adım attı o kelime onun bünyeye ters lütfen bir daha kullanmayalım
Ben sabah kalkqr kalkmaz hallettimBenim yok kanka sen yarim kalanı hallet bu ara😂
Kanka ilk adımdan beri takipteyiz hemde sıkı takip nasıl olucakAynen dost rolü yapan dostumuz ilk defa bu kadar adım attı o kelime onun bünyeye ters lütfen bir daha kullanmayalım
Dun adam beni etiketledi rulet konusu acan kişi ilk benim ismim var yarin rulette başarılı olursam sizi görcem diye bugün adam konu aciyor ben yokum diğer 2 kişi var forumda gruplasmalar oluyor artık çok belliHe valla
LoseHahahahah la kazanan maça ne dicem😂😂
He ya ama basaramadi sonraDun adam beni etiketledi rulet konusu acan kişi ilk benim ismim var yarin rulette başarılı olursam sizi görcem diye bugün adam konu aciyor ben yokum diğer 2 kişi var forumda gruplasmalar oluyor artık çok belli
Adam kazansın da terazisi sağlamdır benceHahaha komedi ak neyse sağlık olsun kazansın da bakalım sonunda ne olacak
Hahahhaha günaydınDun adam beni etiketledi rulet konusu acan kişi ilk benim ismim var yarin rulette başarılı olursam sizi görcem diye bugün adam konu aciyor ben yokum diğer 2 kişi var forumda gruplasmalar oluyor artık çok belli
Eskiden vardı suan yok maalesetHiç olmadı mı gerçekten
Yeni nesil rollDun adam beni etiketledi rulet konusu acan kişi ilk benim ismim var yarin rulette başarılı olursam sizi görcem diye bugün adam konu aciyor ben yokum diğer 2 kişi var forumda gruplasmalar oluyor artık çok belli
Soktu helal olsun diyecenHahahahah la kazanan maça ne dicem😂😂
Hatırlıyorum sen vardın, ne oldu 2 olmuş sen iptal galiba ahahahDun adam beni etiketledi rulet konusu acan kişi ilk benim ismim var yarin rulette başarılı olursam sizi görcem diye bugün adam konu aciyor ben yokum diğer 2 kişi var forumda gruplasmalar oluyor artık çok belli
Evet kimi listede sacmdlik yapiyor kimi sozunu tutmuyof kimi slotta yiyip yarim birakiyor vs vs yeni nesil roll bizi aglatiyorYeni nesil roll