- 31,696
- 17,372
- 113
Madem kişiler belli nedenn roll aciyon gidinn özelde öpüşün kardeşim bizene bundan
Temennim ins forum düzelir yoksa yavaş yavaş herkes çekip gider gibime geliyorYeni nesil roll
Adamlar teşkilat baba, dilediğini listeye alıyor çekiliş yok dilediğine ödülü veriyor.Evet kimi listede sacmdlik yapiyor kimi sozunu tutmuyof kimi slotta yiyip yarim birakiyor vs vs yeni nesil roll bizi aglatiyor
Sanki laf çarpıtıyor amaEvet kimi listede sacmdlik yapiyor kimi sozunu tutmuyof kimi slotta yiyip yarim birakiyor vs vs yeni nesil roll bizi aglatiyor
Bende adayım buna az kaldıTemennim ins forum düzelir yoksa yavaş yavaş herkes çekip gider gibime geliyor
Aynen öyle.Madem kişiler belli nedenn roll aciyon gidinn özelde öpüşün kardeşim bizene bundan
Aslimda senin cekip gitmen senin hayrina ama neyse düzelsin forum yoksa ekmegimiz azalmos gggTemennim ins forum düzelir yoksa yavaş yavaş herkes çekip gider gibime geliyor
Sinan sana varya büyük jest yapcam ilk rolumdeEvet kimi listede sacmdlik yapiyor kimi sozunu tutmuyof kimi slotta yiyip yarim birakiyor vs vs yeni nesil roll bizi aglatiyor
BahahahajajaAslimda senin cekip gitmen senin hayrina ama neyse düzelsin forum yoksa ekmegimiz azalmos ggg
Ben çok kez cekilis konusu açardım rol konusu bazen tüm kazancı dağıtırdim forumda hemen hemen çoğu adama dokunmuşumdur ama suan bende konu açsam artik odul vereceğim kişiler bellidir o kadar salak değiliz artikAdamlar teşkilat baba, dilediğini listeye alıyor çekiliş yok dilediğine ödülü veriyor.
Garip yani
Gorursem soylerimSinan sana varya büyük jest yapcam ilk rolumde
Kardeş burası biraz garip ya, düzelmez bence.Aslimda senin cekip gitmen senin hayrina ama neyse düzelsin forum yoksa ekmegimiz azalmos ggg
Hani bana hani banaSinan sana varya büyük jest yapcam ilk rolumde
EvetKardeş burası biraz garip ya, düzelmez bence.
E eleştirdiğini sen de yapacaksın o zamanBen çok kez cekilis konusu açardım rol konusu bazen tüm kazancı dağıtırdim forumda hemen hemen çoğu adama dokunmuşumdur ama suan bende konu açsam artik odul vereceğim kişiler bellidir o kadar salak değiliz artik
Başta benim demi kankişimmmBen çok kez cekilis konusu açardım rol konusu bazen tüm kazancı dağıtırdim forumda hemen hemen çoğu adama dokunmuşumdur ama suan bende konu açsam artik odul vereceğim kişiler bellidir o kadar salak değiliz artik
Bana dokunmadın ilk fırsatta bekliyorumBen çok kez cekilis konusu açardım rol konusu bazen tüm kazancı dağıtırdim forumda hemen hemen çoğu adama dokunmuşumdur ama suan bende konu açsam artik odul vereceğim kişiler bellidir o kadar salak değiliz artik
Lafi kime vurdum sayin seyircilef yghgKimi de 750k basip 1 milyon vuruyor diger gun 200 tl icin roll kovaliyor bozuldu forum