- 23,034
- 11,695
- 113
Bu saatten gelirse çekiliş yok gelirse Dm den dağıtım var 😂😂ben sana totemi söyledim gerisi senin bileceğin iş tekelali
Bu saatten gelirse çekiliş yok gelirse Dm den dağıtım var 😂😂ben sana totemi söyledim gerisi senin bileceğin iş tekelali
senin verdiğin kupon 10 oran değil miydiNeyse ben bir sigara iciyim. Daha doğrusu tezek
hayır kupon kazancı senin dersen gelir demezsen gelmezBu saatten gelirse çekiliş yok gelirse Dm den dağıtım var 😂😂
Ben o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔Sen parayı vurmadan bayağı önceydi o gece vaktiydi vampirler sömürdu zaten kupon sahibine kalan 1800 den 100 TL 😂😂
Resti çekti abimBen o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔
Kesinlikle sivri dilli olmak gerekiyormuş...dewam bence bu huyunaBen o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔
Benim ibani direk senin ustine yapalım canım kankam 😂hayır kupon kazancı senin dersen gelir demezsen gelmez![]()
Bende 2 gündür kivraniyorum.mesela şahitlerin var ama kazanan insanlardan bir yardım eli göremedim mesela. Yardım eli yerine boyuna kupon paylaştılar. Ama canları sağolsun.Ulan varya ben kazanınca herkes dm atıyor hammina ama kazanan kimse bana dm atmıyor.bi liste hazırladım başlığına kara yazdım grscez onlarla 🤔
çözüm bu uzatmaya gerek .dBenim ibani direk senin ustine yapalım canım kankam 😂
Drogba adamdır 😁Ben o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔
Yok be adama baskı yapiyorumki korkup hemen dm atsın bana 😁😁😉🤭 bunun huyunu suyunu biliyom olunca atıyor sadık brolardan kendisiKesinlikle sivri dilli olmak gerekiyormuş...dewam bence bu huyuna
İvitsenin verdiğin kupon 10 oran değil miydi
Ben biliyorum dost bugünde boş geçti dediğiniBende 2 gündür kivraniyorum.mesela şahitlerin var ama kazanan insanlardan bir yardım eli göremedim mesela. Yardım eli yerine boyuna kupon paylaştılar. Ama canları sağolsun.