Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling drogba6 / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,575
63,045
113
Sen parayı vurmadan bayağı önceydi o gece vaktiydi vampirler sömürdu zaten kupon sahibine kalan 1800 den 100 TL 😂😂
Ben o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Ben o arkadaşa demedim zaten o olsa ona dmden yazarsin.1 kupon kazansın hemen 10 dm geliyor boş cevirmiyoruz onlar kazanıyor ne slm var ne sabah 😁 ama ben laf sokmayı severim listede 3 kişi öldü şimdi @drogba6 listede olcakmi olmiycakmi ona bakicaz 🤔
Kesinlikle sivri dilli olmak gerekiyormuş...dewam bence bu huyuna

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,347
20,507
113
Ulan varya ben kazanınca herkes dm atıyor hammina ama kazanan kimse bana dm atmıyor.bi liste hazırladım başlığına kara yazdım grscez onlarla 🤔
Bende 2 gündür kivraniyorum.mesela şahitlerin var ama kazanan insanlardan bir yardım eli göremedim mesela. Yardım eli yerine boyuna kupon paylaştılar. Ama canları sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...