Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling drogba6 | Kasa 475 Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Kanka başkadır o kim dedi onu ben görmedim lakin ciddi diyorum apo yapmaz yani
Tam oradada birisi yapmaz yazmıştı ama çocuk üstüne gitti apo dediğiniz cevap vermedi hatta konulara yorum yazıyor çocuğun dm ye cevap vermiyor diye çocuk konuda yakaladı ondan üstüne gitti dm bakmıyon konulara yazıyon diye

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,031
11,695
113
Tam oradada birisi yapmaz yazmıştı ama çocuk üstüne gitti apo dediğiniz cevap vermedi hatta konulara yorum yazıyor çocuğun dm ye cevap vermiyor diye çocuk konuda yakaladı ondan üstüne gitti dm bakmıyon konulara yazıyon diye
Apo küfürden yediyse yemiştir sanmam yakındır bende yerim ban iki tane dost dediğimiz adam var borcuna sadık olmayan ama konularda fibk atab

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,913
38,023
113
Muro aramız mı bozuk kardeş
Benim kimseyle aram bozuk olmaz be Kral küfür etmediği sürece karşındaki küfür edince telefonu kırasım geliyor o yüzden Durduramıyorum kendimi karşılık fazlasıyla veriyorum😄😄

Northe

Бог и дьявол со мной
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,455
13,552
113
Benim kimseyle aram bozuk olmaz be Kral küfür etmediği sürece karşındaki küfür edince telefonu kırasım geliyor o yüzden Durduramıyorum kendimi karşılık fazlasıyla veriyorum😄😄
Küfür edenler utansın be kral 😂

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,982
17,528
113
Dostum tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...