- 23,031
- 11,695
- 113
Lan ne ara oldu buSadece o değil 5 kişi ban yedi
Lan ne ara oldu buSadece o değil 5 kişi ban yedi
Tam oradada birisi yapmaz yazmıştı ama çocuk üstüne gitti apo dediğiniz cevap vermedi hatta konulara yorum yazıyor çocuğun dm ye cevap vermiyor diye çocuk konuda yakaladı ondan üstüne gitti dm bakmıyon konulara yazıyon diyeKanka başkadır o kim dedi onu ben görmedim lakin ciddi diyorum apo yapmaz yani
İyilik akımı konusundaLan ne ara oldu bu
Bol sans
Apo küfürden yediyse yemiştir sanmam yakındır bende yerim ban iki tane dost dediğimiz adam var borcuna sadık olmayan ama konularda fibk atabTam oradada birisi yapmaz yazmıştı ama çocuk üstüne gitti apo dediğiniz cevap vermedi hatta konulara yorum yazıyor çocuğun dm ye cevap vermiyor diye çocuk konuda yakaladı ondan üstüne gitti dm bakmıyon konulara yazıyon diye
Ben değilim dimi biriApo küfürden yediyse yemiştir sanmam yakındır bende yerim ban iki tane dost dediğimiz adam var borcuna sadık olmayan ama konularda fibk atab
Ben de Ban yedimKanka başkadır o kim dedi onu ben görmedim lakin ciddi diyorum apo yapmaz yani
Lan hakan harbiden 17 k mesajın var şaka gibisin ak konudan yasaklanmışlar ban yememişşerBen değilim dimi biri
Konudan mi sadece banLan hakan harbiden 17 k mesajın var şaka gibisin ak konudan yasaklanmışlar ban yememişşer
La konudan ban yemişsiniz de apo para mevzusu mümkün değil diyorum sabahtırBen de Ban yedim
Muro aramız mı bozuk kardeşBen de Ban yedim
EvwtKonudan mi sadece ban
Benim kimseyle aram bozuk olmaz be Kral küfür etmediği sürece karşındaki küfür edince telefonu kırasım geliyor o yüzden Durduramıyorum kendimi karşılık fazlasıyla veriyorum😄😄Muro aramız mı bozuk kardeş
Hahaha herkesi tokatlamaya çıktım
Küfür edenler utansın be kral 😂Benim kimseyle aram bozuk olmaz be Kral küfür etmediği sürece karşındaki küfür edince telefonu kırasım geliyor o yüzden Durduramıyorum kendimi karşılık fazlasıyla veriyorum😄😄
Ulan seni vatan savunur gibi savundum puhahaahaHahaha herkesi tokatlamaya çıktım
Dostum tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma benceTam oradada birisi yapmaz yazmıştı ama çocuk üstüne gitti apo dediğiniz cevap vermedi hatta konulara yorum yazıyor çocuğun dm ye cevap vermiyor diye çocuk konuda yakaladı ondan üstüne gitti dm bakmıyon konulara yazıyon diye
Adamsın be o küfür edenlerde Beni çekemeyenler burada bakıyorlar forumda biraz seviliyoruz ya kimseye yanlışımız Yok yaKüfür edenler utansın be kral 😂