- 5,401
- 2,532
- 113
Mert ve İsmail ile olacak maç değil bu bence bu kadro ile çıkmazYaş 24 son dünya Kupasında götüm bezliydi ilk defa o yıldan bu yıla iyi bir jenerasyon geldi Montella hariç oyunculara güvenim tam gidermiyiz bu sene sizce yoksa bir play off faciası daha mı yaşarızEkli dosyayı görüntüle 949032
İsmail'i ben beğeniyorum (Galatasaraylıyım)Mert ve İsmail ile olacak maç değil bu bence bu kadro ile çıkmaz
Bundan sonra da rakip slovakya%90 bide deplasmanda maçSamet oynamazsa eleriz
İsmail çok iyi bencede bende Galatasaraylıyım ve galatasayda olsun isterdim toreranın yedeği olarakİsmail'i ben beğeniyorum (Galatasaraylıyım)
Milli takımda ilk 11 topçusu değil ileri top sürmez araya bir tane top atmaz sağa sola pas atar sadece tek avantajı ciğerden oynuyorİsmail'i ben beğeniyorum (Galatasaraylıyım)
rakibimiz kosova olacak bence. deplasmanda eleyecekler slovakları.Bundan sonra da rakip slovakya%90 bide deplasmanda maç
Vedat Muriç gol atarrakibimiz kosova olacak bence. deplasmanda eleyecekler slovakları.
İnşallah slovakya deplasmanı iyi olmaz bizim için bize ters o tür takımlarrakibimiz kosova olacak bence. deplasmanda eleyecekler slovakları.
Bu kadro da gidemezse zaten 😂Bitti artık hasret gidiyoruz bu sene yeter artık daa
Dünya kupasına gidiyoruz demek istedim😃Bu kadro da gidemezse zaten 😂
Bılıyom usta kadro çok iyi anlamında dedim rakip te adam akıllı kimse yok romen ligi çoğuDünya kupasına gidiyoruz demek istedim😃