- 592
- 245
- 43
Kadro on numara zafer yakın 🔥
Aga açıklanmadı daha nerden bılıyon bu montellanın işi belli olmaz sameti oynatır belkiKadro on numara zafer yakın 🔥
La şu semih sakatlanmasa da monte etseydi aguero gibi oynuyordu oğlanbize burak gibi cenk gibi santrafor lazım barışı kanata indirmemiz lazım.
he yavLa şu semih sakatlanmasa da monte etseydi aguero gibi oynuyordu oğlan
ABD ile birincilik için kapisiriz diğerleri bize rakip bile olamaz bu gruptaİşte bizim ülkede bi şanssızlık var bir türlü gitmiyor umarım gideriz çok istiyorum ben şahsen grup ta kekEkli dosyayı görüntüle 949101
ABD yallah beyzbola baskete onları da elek ederiz tabi gidersekABD ile birincilik için kapisiriz diğerleri bize rakip bile olamaz bu grupta
Ev sahibi olmanın avantajıyla zorlarlarABD yallah beyzbola baskete onları da elek ederiz tabi gidersek
Pulusic mckeny harici çöpler taraftarları da ateşli değil maç sırasında 31 çekip öpüşüyorlarEv sahibi olmanın avantajıyla zorlarlar
Aga bu bankobet bittimiydi bilin sen yatırımda çıkmıyorEv sahibi olmanın avantajıyla zorlarlar
Normalde 00:00 a kadar açıyorlar canlı desteğe bı sor dostumAga bu bankobet bittimiydi bilin sen yatırımda çıkmıyor
2002 Dünya Kupası'nda izledim Çok da güzel zamanlar geçirdik En büyük şanssızlığımız Brezilya ile iki kere oynamak olduYaş 24 son dünya Kupasında götüm bezliydi ilk defa o yıldan bu yıla iyi bir jenerasyon geldi Montella hariç oyunculara güvenim tam gidermiyiz bu sene sizce yoksa bir play off faciası daha mı yaşarızEkli dosyayı görüntüle 949032
Kadro açıklandı Samet var zatenAga açıklanmadı daha nerden bılıyon bu montellanın işi belli olmaz sameti oynatır belki
Bizim kanatta hasan şaş maf etmiş ama maçlara baktım hasan şaş büyük topçuymuş yav2002 Dünya Kupası'nda izledim Çok da güzel zamanlar geçirdik En büyük şanssızlığımız Brezilya ile iki kere oynamak oldu
Ben kereme de şaşırdım fenerde sıçıyor adam sırf fenerden 1 tane adam olsun diye almış kanat adamı forvete koymuş bide leş zaten samet stoper ozan kabak ayın 11 ine girdi Bundesliga da rize deki adam oynuyor ozan yedekKadro açıklandı Samet var zaten
Ben Beşiktaş taraftarıyım sana şöyle söyleyeyim kardeşim Hasan Şaş gibi bir kanat Türkiye'ye bir daha gelmediği gibi bugün olsa kapış kapış gider dünya piyasasındaBizim kanatta hasan şaş maf etmiş ama maçlara baktım hasan şaş büyük topçuymuş yav