Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası Göremeyen Nesil

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,777
1,435
113
Ben kereme de şaşırdım fenerde sıçıyor adam sırf fenerden 1 tane adam olsun diye almış kanat adamı forvete koymuş bide leş zaten samet stoper ozan kabak ayın 11 ine girdi Bundesliga da rize deki adam oynuyor ozan yedek
Merih Demiral olmadığında Samet'i oynatacağı kesindi zaten onu Adana demirspor'dan beri oynasa da oynamasa da Kadroya alıyor

Kerem de en çok oynattığı oyunculardan biri milli takımda iyi oynasa da kötü oynasa da Kerem hep var

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Ug

Ben Beşiktaş taraftarıyım sana şöyle söyleyeyim kardeşim Hasan Şaş gibi bir sağ kanat Türkiye'ye bir daha gelmediği gibi bugün olsa kapış kapış gider dünya piyasasında
Valla balon dora aday olmuş o zamanlar aga düşünsene zinade ın femonenin olduğu zamanlar bide bu sene bizden arda güler de balon dora aday olacak mış ama Türkiye liginden aday olmak başka tabi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Merih Demiral olmadığında Samet'i oynatacağı kesindi zaten onu Adana demirspor'dan beri oynasa da oynamasa da Kadroya alıyor

Kerem de en çok oynattığı oyunculardan biri milli takımda iyi oynasa da kötü oynasa da Kerem hep var
Yunus akgün kesilmiş kerem için samet umarım bizi haksız çıkarır adam süper lig de bile birsürü kademe hatası yapıyor

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
334
83
yazık valla orkun kökçü nasıl oynamaz bu maçta bjk nın son haftalardakı en formda ismi

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Montella'nın manevi evladı Samet malı sahada. Yaptığı basit hataların sayısı belli değil hala oynuyor bu takımda. Keleciye pas atayım derken pası kısa kalmasa bari. Fenerdeyken takım küme düşmemeye uğraşıyordu amk

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Bu Ömer Üründül her maça kaynak olmak zorunda mı amk

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,473
23,321
113
Yaş 24 son dünya Kupasında götüm bezliydi ilk defa o yıldan bu yıla iyi bir jenerasyon geldi Montella hariç oyunculara güvenim tam gidermiyiz bu sene sizce yoksa bir play off faciası daha mı yaşarızEkli dosyayı görüntüle 949032
2002 Dünya kupasını izleyen biri olarak ( 12 yaşındaydım ) çok güzel günlerdi. Umarım sende bu dünya kupasını görürsün Mami dostum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Ulan şerefsiz adamlar kapanıyor çıkamıyor yan top deniyoruz Alman Ligi'nde her maç kafa golü atan ozan kenarda forvet kendi takımında sıçan kerem portonun forveti yedek bu pezevenk sıçacak jenerasyonun içine

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Montella'nın manevi evladı Samet malı sahada. Yaptığı basit hataların sayısı belli değil hala oynuyor bu takımda. Keleciye pas atayım derken pası kısa kalmasa bari. Fenerdeyken takım küme düşmemeye uğraşıyordu amk
O değilde Romenler atacak gibi bi his var içimde

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Allah belanı versin Montella Allâh belanı versin Montella ibne Montella bu takım dünya kupasına gitse bile bu beceriksiz ibneye rağmen gider taktımmı takıyor kafayı bi can uzuna taktı şimdi deniz gül orkun Kökçü ondan sonra ozan kabak mal bu adam mal valla kafayı yiyecem bi ülke bukadar mı herşeyde beceriksiz olur lâ şans olmasına rağmen

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Yav başka hoca olsa şu kadrolara bakınca dersin maç 4_0 biter

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
Allah belanı versin Montella Allâh belanı versin Montella ibne Montella bu takım dünya kupasına gitse bile bu beceriksiz ibneye rağmen gider taktımmı takıyor kafayı bi can uzuna taktı şimdi deniz gül orkun Kökçü ondan sonra ozan kabak mal bu adam mal valla kafayı yiyecem bi ülke bukadar mı herşeyde beceriksiz olur lâ şans olmasına rağmen
Türkiye'de her yerde torpil var dostum sametide kendi isteğiyle oynatmıyordur tepeden biri talimat vermiştir