- 5,401
- 2,532
- 113
Hortlatıyorum konuyu dünya Kupası göremeyen bebeler olarak inşAllah bugün bu hasretimiz son bulacak
Hele o direkten disari çıkan topYatıp kalkıp uğurcan a dua edelim helal olsun Oliver khan gibi takılıyor
Deli etti ya adamda şansda var ugurcan kenan kurtardıBu hocayla gene iyi geldik buraya kadar
Dakka 41 bastoni son adamı düşürdü kırmızı yedi. Maçta favorisin 1-0 öndesin adamı düşürmesen kırmızı yemicen ve en fazla 1-1 olacak. İkinci yarı kadro kalitenle %80-90 kazanıp tur atlayacan zaten ne gerek var dakka 41de takımını deplasmanda eksik bırakmaya. Bunlar bu kafayla nasıl prof topçu olabiliyorlar anlamak zor. Bi ara Paris barça maçı vardı araujo parisli oyuncuyu düşürüp kırmızı yedi sonra tur gitti galiba. Ilkay çıkıp bunun gereksiz bir kart olduğunu söyledi diye barçadan gönderilmiştiitalya penaltılarda gidememis bunların döndürdüğü şikeyi şeytana papucu ters giydirir
O an ki psikoloji bambaşka hocam . ( 4 sene amatör top oynadım bende yaptım aynısını 😂 )Dakka 41 bastoni son adamı düşürdü kırmızı yedi. Maçta favorisin 1-0 öndesin adamı düşürmesen kırmızı yemicen ve en fazla 1-1 olacak. İkinci yarı kadro kalitenle %80-90 kazanıp tur atlayacan zaten ne gerek var dakka 41de takımını deplasmanda eksik bırakmaya. Bunlar bu kafayla nasıl prof topçu olabiliyorlar anlamak zor. Bi ara Paris barça maçı vardı araujo parisli oyuncuyu düşürüp kırmızı yedi sonra tur gitti galiba. Ilkay çıkıp bunun gereksiz bir kart olduğunu söyledi diye barçadan gönderilmişti
O an ki psikolojisini de kontrol edebilsin diye milyon Euro maaş veriliyor bu eşşeklere dostO an ki psikoloji bambaşka hocam . ( 4 sene amatör top oynadım bende yaptım aynısını 😂 )
Haklısın hocamO an ki psikolojisini de kontrol edebilsin diye milyon Euro maaş veriliyor bu eşşeklere dost
Bide forvetle oynasa arada bi tam mükemmel olacak da neyse li birşekilde kazanıyor takım
hakan kenan falan hepsi vatan haini kendilerini yormuyorlar bir şey olmasın aman sakatlanmayalım diye kırk takla atıyorlar pozisyona girmiyorlar kendi takımlarımda it gibi oynuyorlarBu futbolla görsen ne olur. Şurda Almanya olsa içerde dışarda 5 atardı Kosovaya.Sistem takımları rahat geçer böyle ülkeleri. Şans yanımızdaydı yoksa Kosovaya eleniyorduk. Altın jenerasyon buysa bizden 1000 sene daha bir cacık olmaz. Hakan ne yapıyor mesela milli takımda da her maç banko 11 oynuyor. Forvet desen o da yok. Uğurcan Arda Kenan varsa yoksa.
Bu maçta adam gibi oynayan tek oyuncu Hakan la birlikteKenan Yıldız kaç maçtır çok kötü bu maçta da oynamıcaksan hangi maçta oynucan be çocul
Juvedeki Kenandan eser yok Arda desen hiç insiyatif almıyor