- 530
- 232
- 43
Çeyrek final garanti kura şansı olursa yarı final oynarız
Gören diyecek ki kendisi İlber hoca Farabi BiruniBu tarz boş saçma sapan konu açanların yüzde 99 u üç beş kuruş çekim yapıyor sırf kaybedersem biterim en iyisi foruma girip konular açayım vakit geçsin diye açılan konular aklı başında olan kimse şöyle boş şeyler için konu açmaz benim çocuk 5 yaşında ona desem o bile saçmalama millet bize Güler der.
paraguay nerede arjantine 6 atmış lagörürüzbolivya bile kendi sahasında arjantine 6 atıyor rakımdan dolayı
paraguay ve abd bu iklime alışkın abd ev sahibi zaten. sıkıntı grup
Aynen öyleÇeyrek final garanti kura şansı olursa yarı final oynarız
Neyine kralgörürüzbolivya bile kendi sahasında arjantine 6 atıyor rakımdan dolayı
Kendin bile açtığın konunun boş olduğunun farkındasın ki konu başlığına önceden birşeyler yazmayın banlatırım yazmışsın.Gören diyecek ki kendisi İlber hoca Farabi Biruni
he bolivya demişsin pardongörürüzbolivya bile kendi sahasında arjantine 6 atıyor rakımdan dolayı
5k sında forumda şahit olsunNeyine kral
Ya kop git okuma kardeşKendin bile açtığın konunun boş olduğunun farkındasın ki konu başlığına önceden birşeyler yazmayın banlatırım yazmışsın.
Neyse sana hayal dünyasında başarılar
Tm ben 1veya 2.oluruz diyorum 5k5k sında forumda şahit olsungruplar bitince hortlatırım konuyu fdasf
tm bende 3. oluruz diyorumTm ben 1veya 2.oluruz diyorum 5k
Kaçarsan bulurum seni 5k mı bırakmam sendetm bende 3. oluruz diyorum![]()
Paraguay ile abdnin ne alakası var birisi Güney Amerika kıtasında birisi Kuzey Amerika'da. Paraguay ile Kaliforniada oynayacaz. İklimlerinin alakası bile yokgörürüzbolivya bile kendi sahasında arjantine 6 atıyor rakımdan dolayı
Çok yaniliyorsunabd 1.
paraguay 2
bizde en iyi 3.cülere girermiyiz bakalım
kıta etkisi ,saha etkisi onlardan yana.
Türkiye yarı final oynar mıDünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
Seni engelliyorum engelli robot olacan17+26=43
43-43=0
Ooynar tabikşTürkiye yarı final oynar mı
saat farkı yok,iklimleri ağustosa kadar aynı. eurosports belgeselinde izlemiştim dün gece sallamıyorum ondan bir tık öndelerParaguay ile abdnin ne alakası var birisi Güney Amerika kıtasında birisi Kuzey Amerika'da. Paraguay ile Kaliforniada oynayacaz. İklimlerinin alakası bile yok![]()
okSeni engelliyorum engelli robot olacan