- 1,835
- 1,135
- 113
bende seni bulurum vermezsen @clovers1995 ve muro yu üstüne salarım fdsafdsaKaçarsan bulurum seni 5k mı bırakmam sende
bende seni bulurum vermezsen @clovers1995 ve muro yu üstüne salarım fdsafdsaKaçarsan bulurum seni 5k mı bırakmam sende
Görüşürüzsaat farkı yok,iklimleri ağustosa kadar aynı. eurosports belgeselinde izlemiştim dün gece sallamıyorum ondan bir tık öndeler
Aman o deliyi bnden uzak tut 2mislini veririmbende seni bulurum vermezsen @clovers1995 ve muro yu üstüne salarım fdsafdsa
Biri kuzeyde biri güneyde olduğu için iklimleri farklidir diye düşündüm. Bilgilendirme için sağol bilgi bilgidir.saat farkı yok,iklimleri ağustosa kadar aynı. eurosports belgeselinde izlemiştim dün gece sallamıyorum ondan bir tık öndeler
sen toptan anlamıyorsun o haldeOoynar tabikş
Gergin misin kankam 😅Kendin bile açtığın konunun boş olduğunun farkındasın ki konu başlığına önceden birşeyler yazmayın banlatırım yazmışsın.
Neyse sana hayal dünyasında başarılar
Yok kanka sadece insanların yaşına ve yaptıkları muhabbetlere bakıyorum Dünya nasıl bir hal almış diyorum düşünsene saç sakal bembeyaz ağzında diş kalmamış gözlükler 8 numara buraya gelip 15 yaşındaki çocuğun bile açmaya utanacağı tarzda konular açıyorlar, insan ister istemez geriliyor 😂😂Gergin misin kankam 😅
Ben toptan anlamam ama futbol dan gayet iyi anlıyorumsen toptan anlamıyorsun o halde
yarı final he unutma bu sözünü.Ben toptan anlamam ama futbol dan gayet iyi anlıyorum
Gülsemmi aglasammı bilmiyorum CHP'nin kurultay konusunumu açayım veya İran ABD savaşınımı açayım harbiden degişiksinYok kanka sadece insanların yaşına ve yaptıkları muhabbetlere bakıyorum Dünya nasıl bir hal almış diyorum düşünsene saç sakal bembeyaz ağzında diş kalmamış gözlükler 8 numara buraya gelip 15 yaşındaki çocuğun bile açmaya utanacağı tarzda konular açıyorlar, insan ister istemez geriliyor 😂😂
Unutmam kardeş niye unutayımyarı final he unutma bu sözünü.
Eğlen geç kanka onlar da eğleniyorYok kanka sadece insanların yaşına ve yaptıkları muhabbetlere bakıyorum Dünya nasıl bir hal almış diyorum düşünsene saç sakal bembeyaz ağzında diş kalmamış gözlükler 8 numara buraya gelip 15 yaşındaki çocuğun bile açmaya utanacağı tarzda konular açıyorlar, insan ister istemez geriliyor 😂😂
Eğlenmek için kafalarına yetişmek lazım kanka bana ters görüşürüz 🙏Eğlen geç kanka onlar da eğleniyor
futboldan anlamadığını kanıtlayacağım sana çünküUnutmam kardeş niye unutayım
Aynen öyleEğlen geç kanka onlar da eğleniyor
Tm kardeşim görüşürüzfutboldan anlamadığını kanıtlayacağım sana çünkü
Adam adamGönlümüz milli takımın final oynamasından yana ama zor be dost
Tm filo sen büyüksün naşEğlenmek için kafalarına yetişmek lazım kanka bana ters görüşürüz 🙏
En azından senden büyük olduğum kesin aga yaş olarak değilde kafa olarakTm filo sen büyüksün naş
Niye gülüyon kardeşim madem begenmiyorsun gülme demek ki konudan kapamıyorsunTm filo sen büyüksün naş