Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Dünyanın En Alt Biten Maçı

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,036
3,242
113
200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
Bu lig zaten öyle bir ayarlı ki adamları izle sahanın ortasında maç başı gibi toplanıp konusuyorlar istedikleri zaman cok hızlılar bazende diyorsun ki geçen gün oynadığım takım bu olamaz ben avusturulya liginden futbol basketbol tövbe ettim

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Şikeyi kes iy toplamı 30 ikinci yarı 150 sayı attılar maks atabilecekleri sayı 30 ama ne hikmetse 50 cikartiorlar böyle bir maç belkide yok dumenden uydurdular milleti kekliyilar işte normalde bu maçta maks 110.120.cikmasi lazım ama handiye yaklastiriorlar ne hikmetse

Ekli dosyalar

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
451
173
43
geçmiş olsun ucundan kaçmış

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Son iki per 50 50 çıktı şahsen inanmiyom yalan dolan ilk 2 per 20 20 çıkmış ondan sonra nasıl 50 atacaklar atma ihtimalleri yokki Maksim 30 yaniuckaattan başka birşey deil olmayan sayıları yazıyorlar takımların gücü yokki 50 atsın aq sisteme ters birsey

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Parde 10 sayı çıktı adamlar 50 sayı diye gosterior alt çıkarı da yaktılar nirmalde maç 50 60 bitti yalandan 45 sayı eklediler amina kodumun hırsız picleri

Ekli dosyalar

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Halbuki macda okadar sayı çıkmadı

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,996
3,874
113
Parde 10 sayı çıktı adamlar 50 sayı diye gosterior alt çıkarı da yaktılar nirmalde maç 50 60 bitti yalandan 45 sayı eklediler amina kodumun hırsız picleri
dostum sence böyle bir şey mümkün mü 😂 😂 😂 😂 para kaybettin diye niye böyle saçmalıyorsun anlamadım. hadi diyelim betco 10 sayı çıkan maça 50 sayı çıktı diye gösterdi e bet365 stake de aynı sonucu girmiş 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,134
62,855
113
dostum sence böyle bir şey mümkün mü 😂 😂 😂 😂 para kaybettin diye niye böyle saçmalıyorsun anlamadım. hadi diyelim betco 10 sayı çıkan maça 50 sayı çıktı diye gösterdi e bet365 stake de aynı sonucu girmiş 😂
Bro bazı konulara yorum yapmaya gerek bile yok buda öyle yorma kendini

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Senin aklın aliormu her per 20 sayı çıkan maçta tek perde 60 sayı çıkacağı bu mümkün yani git de kumda oyna okadar iyi absketciler ilk 2 çeyrek niye 10 sayı atamadilar

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Anca senin gibiler inanır böyle bir maçın varolduna oynanmadi bile kim ne derse ona göre sayı yazmış adamlar kafalarına gore

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,996
3,874
113
oooov kafa yapısı çok fena bu beni aşar. hayatında ilk defa kumar oynayıp para kaybetmiş herhalde

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,167
16,511
113
200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
Maçın gidişatına göre oynamak her zaman daha iyi o yüzden total barem aldığına göre sanırım maçın başında almışsın. Geçmiş olsun.

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
1,007
113
Anca senin gibiler inanır böyle bir maçın varolduna oynanmadi bile kim ne derse ona göre sayı yazmış adamlar kafalarına gore
sanal maç oynamış gibi konuşuyon bide komplo teorisi üretiyon üçüncü per 46 dördüncü per 50 çıkmış sen bide tek per 60 diyon kardeş iyi misin la

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
sanal maç oynamış gibi konuşuyon bide komplo teorisi üretiyon üçüncü per 46 dördüncü per 50 çıkmış sen bide tek per 60 diyon kardeş iyi misin la
La normalmi bu adamların kapasitesi 20 nasıl atiorlar yalan işte bunu soyluyorum

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Maks çıkacak sayı 10 10 20 nasıl 50 sayı cikartiolar

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,996
3,874
113
La normalmi bu adamların kapasitesi 20 nasıl atiorlar yalan işte bunu soyluyorum
dostum bu mantıkla dün bayern psg maçı da yine 6.5 7.5 üst olması gerekiyordu bu adamların kapasitesi bu mu daha geçen hafta maçlarında 9 gol çıktı ikisinin hafta sonu lig maçında toplam 6- 7 gol çıktı ee bu maç niye 1-1 bitti