200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
Ekli dosyalar
-
836.5 KB Görüntüleme: 181
Bu lig zaten öyle bir ayarlı ki adamları izle sahanın ortasında maç başı gibi toplanıp konusuyorlar istedikleri zaman cok hızlılar bazende diyorsun ki geçen gün oynadığım takım bu olamaz ben avusturulya liginden futbol basketbol tövbe ettim200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
Geçmiş olsun200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
dostum sence böyle bir şey mümkün mü 😂 😂 😂 😂 para kaybettin diye niye böyle saçmalıyorsun anlamadım. hadi diyelim betco 10 sayı çıkan maça 50 sayı çıktı diye gösterdi e bet365 stake de aynı sonucu girmiş 😂Parde 10 sayı çıktı adamlar 50 sayı diye gosterior alt çıkarı da yaktılar nirmalde maç 50 60 bitti yalandan 45 sayı eklediler amina kodumun hırsız picleri
Bro bazı konulara yorum yapmaya gerek bile yok buda öyle yorma kendinidostum sence böyle bir şey mümkün mü 😂 😂 😂 😂 para kaybettin diye niye böyle saçmalıyorsun anlamadım. hadi diyelim betco 10 sayı çıkan maça 50 sayı çıktı diye gösterdi e bet365 stake de aynı sonucu girmiş 😂
Maçın gidişatına göre oynamak her zaman daha iyi o yüzden total barem aldığına göre sanırım maçın başında almışsın. Geçmiş olsun.200 handiden üst oynadık maç 150 sayıyla alt bitti bı rekor kırdılar artık başkentten uzak durmak lazım şikenin ulaşmadığı hiç bir yer kalmamis
sanal maç oynamış gibi konuşuyon bide komplo teorisi üretiyon üçüncü per 46 dördüncü per 50 çıkmış sen bide tek per 60 diyon kardeş iyi misin laAnca senin gibiler inanır böyle bir maçın varolduna oynanmadi bile kim ne derse ona göre sayı yazmış adamlar kafalarına gore
La normalmi bu adamların kapasitesi 20 nasıl atiorlar yalan işte bunu soyluyorumsanal maç oynamış gibi konuşuyon bide komplo teorisi üretiyon üçüncü per 46 dördüncü per 50 çıkmış sen bide tek per 60 diyon kardeş iyi misin la
ne demek yalan ya git youtube'a nbl new zealand yaz bi kaç saate özeti düşer izlersin ki maçın yayını da vardıLa normalmi bu adamların kapasitesi 20 nasıl atiorlar yalan işte bunu soyluyorum
dostum bu mantıkla dün bayern psg maçı da yine 6.5 7.5 üst olması gerekiyordu bu adamların kapasitesi bu mu daha geçen hafta maçlarında 9 gol çıktı ikisinin hafta sonu lig maçında toplam 6- 7 gol çıktı ee bu maç niye 1-1 bittiLa normalmi bu adamların kapasitesi 20 nasıl atiorlar yalan işte bunu soyluyorum