- 10,159
- 7,669
- 113
Düzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Gecmis olsun dostum ALLAH korusunDüzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Bi ben hissetmemisim motorda herkes konusuyoDüzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Geçmiş olsun neyseki fay hattını 3 büyüklüğünde deprem ile kırmış, daha şiddetlisi olmamış Allah korumuş.Düzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Geçmiş olsunDüzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Düzce nere Diyarbakır nere sen yine uyumaBeyler düzceden Diyarbakır etkilenir mi bende salandım
Sen yıkılBenim eski sevdiğim cilimliden İnşallah Çilimli yikilir
Yıktı beni zatenSen yıkıl
Tek başına yıkılman koca ilçenin yıkılmasından iyidirYıktı beni zaten
Geçmiş olsunDüzcede az önce 3 büyüklüğünde deprem oldu herkes hissetmiş deprem bölgesi olduğu için belki artçı depremler olabilir herkese geçmiş olsun dikkatli olalım
Eski sevdiğin değil o eski sevmediğin sevmiş olsan ayrılsan bile ölene kadar saçının teline zarar gelmesin derdin.Benim eski sevdiğim cilimliden İnşallah Çilimli yikilir