Çocuklarımızın çocukları görür kafz deprem döngüsünü tamamladı bidahaki döngüde içinden gececen yine heryerin o ayrıHerkes yine de tedbirini alsın
99 depreminde 3 gün enkazda kalmış biri olarak söylüyorum kafayı yersiniz
Belli olmazÇocuklarımızın çocukları görür kafz deprem döngüsünü tamamladı bidahaki döngüde içinden gececen yine heryerin o ayrı
200 250 yıl rahat buralar en tehlikeli bölge İzmit Körfez bolgesi oradaki fay çok sert ve deli 99 zaten 7.6 idi bölgeden muazzam enerji çıkışı oldu sırt pirt büyük deprem olmaz aynı bölgedeBelli olmaz
Körfez de olur bu aralar diyon yani twpeleri sağlam izmitin200 250 yıl rahat buralar en tehlikeli bölge İzmit Körfez bolgesi oradaki fay çok sert ve deli 99 zaten 7.6 idi bölgeden muazzam enerji çıkışı oldu sırt pirt büyük deprem olmaz aynı bölgede
Körfezde 99 da oldu zaten 200 sene sonraKörfez de olur bu aralar diyon yani twpeleri sağlam izmitin
Düzce de kaldım benKörfezde 99 da oldu zaten 200 sene sonra
Ne zamanİstanbul etkileyecek büyük bir deprem olucak
Ne zaman olursa Allah biliyor 200-300 yıldır olmuyor hem olucak diyen bilim adamları ben değil mutlaka birgün olucak ansizin ama bugün ama yarın ne farkeder önemli olan önlem almakNe zaman
Ne olmuyor 99 da İstanbul Tuzla merkezli 7.6 oldu .dNe zaman olursa Allah biliyor 200-300 yıldır olmuyor hem olucak diyen bilim adamları ben değil mutlaka birgün olucak ansizin ama bugün ama yarın ne farkeder önemli olan önlem almak
Onlem İstanbul a nasil alınacak evlerin çoğu eski yapıt yıkıp yeniden inşaa etseler oda olacak ihtimal değil depremler uzun yıllar olmazsa deprem olma ihtimali normal olarak artar ee haliyle buda normal eger ki kotu bir senaryo olursa İstanbul depremi şiddet bakımdan fazla olursa turkiye resmen biter maddi ve manevi olarak Allah korusun diyelimNe zaman olursa Allah biliyor 200-300 yıldır olmuyor hem olucak diyen bilim adamları ben değil mutlaka birgün olucak ansizin ama bugün ama yarın ne farkeder önemli olan önlem almak