Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling efsane3453 | Kasa 17 k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,450
36,840
113
Samimi söylüyorum değeri verilmemiş bir sitedir benim nazarımda. Hem bonus olarak hem jest olarak hem ödeme olarak çok beğendiğim bir site. Tek handikap canlıdan basket oynamak zülüm bu sitede. Çok ağır onay alıyor sürekli barem değişiyor
Benimde bonus konusunda ilk aşkımdı sonra bırakınca çok aşık oldum ama ilkler bi başka olur derler doğruymuş hüzünlüyüm.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,824
33,113
113
Şu forumdaki
İnsancıklar kadar vefasız topluluk yoktur, defalarca destek attığımız adam 70-80 lira para buluyor arkası önü ayrı oynuyor kendini padişah zannediyor, 2 gün sonra batıyor utanmadan benim kazandığımı görüp dost yok mu bi destek diye talep ediyor awq 😂😂😂

Hamzaxaslan

Kendini Tanıtamamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,101
13,534
113
Şu forumdaki
İnsancıklar kadar vefasız topluluk yoktur, defalarca destek attığımız adam 70-80 lira para buluyor arkası önü ayrı oynuyor kendini padişah zannediyor, 2 gün sonra batıyor utanmadan benim kazandığımı görüp dost yok mu bi destek diye talep ediyor awq 😂😂😂
valla burda Birini görmeyeyim kesin parayı vurdu diyorum ahhahaha

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,254
27,693
113
Şu forumdaki
Kanka sen amatör adam değilsin istisnalar hariç bu hep böyleydi bilmen lazım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,824
33,113
113
valla burda Birini görmeyeyim kesin parayı vurdu diyorum ahhahaha
Ben aç köpek gibi dolaşırken foruma girmem zaten fazla süre geçirirsem garanti birilerine dokunmuşumdur , daha 1 hafta önce 3 kere
Destek çıktığımız lavuk 150k vurmuş ama ortada yok püff neyse ben yorganları kemirmeye gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...