- 18,970
- 9,408
- 113
Naz yapma kupon yapArkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
Trip atma kupon at
Naz yapma kupon yapArkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
kim dedi onu hemen banlatalımArkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
Adam roll yapıcam demediki 😀Hadi maç nerde kaldi
Dost sen bilgi almak için mi açtın konuyuArkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
Bol şanslar dostBeyler güzel yatırıma bpnus çevrimsi varmı sağlam site
Hedefe nasıl ulaşacakAdam roll yapıcam demediki 😀
Öyle sanıyorlar heraldeArkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
Ben cümleyi anlamadımÖyle sanıyorlar heralde
Virgülün önemini belirten bir cümle olmusBen cümleyi anlamadım
Benimde bonus konusunda ilk aşkımdı sonra bırakınca çok aşık oldum ama ilkler bi başka olur derler doğruymuş hüzünlüyüm.Samimi söylüyorum değeri verilmemiş bir sitedir benim nazarımda. Hem bonus olarak hem jest olarak hem ödeme olarak çok beğendiğim bir site. Tek handikap canlıdan basket oynamak zülüm bu sitede. Çok ağır onay alıyor sürekli barem değişiyor
Kazma kürek hazırladım çağrı atmanı bekliyorumRol konusu değil boşa beklemeyin diye yazacaktım da birileri içinden küfür eder diye yazmadım
küfür yazdım sildimRol konusu değil boşa beklemeyin diye yazacaktım da birileri içinden küfür eder diye yazmadım
KİMSEYE ULAŞMAYACAĞIM. @Barrios 😂😂😂😂😂Arkadaşlar ben kimsye para dağatmıcam öylemş sanıyorsunhz onj anlamadjm
5x ile çarpardımküfür yazdım sildim
HahahhahahaKİMSEYE ULAŞMAYACAĞIM. @Barrios 😂😂😂😂😂
valla burda Birini görmeyeyim kesin parayı vurdu diyorum ahhahahaŞu forumdaki
İnsancıklar kadar vefasız topluluk yoktur, defalarca destek attığımız adam 70-80 lira para buluyor arkası önü ayrı oynuyor kendini padişah zannediyor, 2 gün sonra batıyor utanmadan benim kazandığımı görüp dost yok mu bi destek diye talep ediyor awq 😂😂😂
Kanka sen amatör adam değilsin istisnalar hariç bu hep böyleydi bilmen lazımŞu forumdaki
İnsancıklar kadar vefasız topluluk yoktur, defalarca destek attığımız adam 70-80 lira para buluyor arkası önü ayrı oynuyor kendini padişah zannediyor, 2 gün sonra batıyor utanmadan benim kazandığımı görüp dost yok mu bi destek diye talep ediyor awq 😂😂😂
Ben aç köpek gibi dolaşırken foruma girmem zaten fazla süre geçirirsem garanti birilerine dokunmuşumdur , daha 1 hafta önce 3 kerevalla burda Birini görmeyeyim kesin parayı vurdu diyorum ahhahaha