Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling egehandro / Kasa 300 Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,602
13,490
113
Son 2 günde kötü haberler alıyorum bugün doktora gittim sağlıkta da ciddi bir sıkıntım var parça alındı bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
Beni kızdırma akışına bırak..kanser deseler ne olacak...hayat son mu bulacak...herkesin bir vadesi var öğünü gelmeden ne bir saniye ötesi ne birsaniye gerisi olmaz...
Şimdi ben sana benim hastalıklarımi ve dertlerimi şuraya yazarim...10 yıldır forumda kimse bilmez ,,ağzın açık kalır ve dersinki bu insan bu msjlari yazan insan olamaz dersin..o yüzden başına gelecek herşeye metanetle yaklaş ve kendini daima teselli etmesini bil..tek düşman vardır oda üzüntü ve kederdir...oyleysd dertlerine savaş aç kaybedeceğini bilsende...tipki filistinli cocugun sapanla silaha karşı dik durduğu gibi,sende kederine derdine karşı dik dur yıkılma asla.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,158
11,427
113
Beni kızdırma akışına bırak..kanser deseler ne olacak...hayat son mu bulacak...herkesin bir vadesi var öğünü gelmeden ne bir saniye ötesi ne birsaniye gerisi olmaz...
Şimdi ben sana benim hastalıklarımi ve dertlerimi şuraya yazarim...10 yıldır forumda kimse bilmez ,,ağzın açık kalır ve dersinki bu insan bu msjlari yazan insan olamaz dersin..o yüzden başına gelecek herşeye metanetle yaklaş ve kendini daima teselli etmesini bil..tek düşman vardır oda üzüntü ve kederdir...oyleysd dertlerine savaş aç kaybedeceğini bilsende...tipki filistinli cocugun sapanla silaha karşı dik durduğu gibi,sende kederine derdine karşı dik dur yıkılma asla.
Allah razı olsun abi

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,118
19,441
113
Adam bi mesaj üstte parçala dallas yazmış zaten asiruhum 🤣 anlık dertler iyidir ders alır devam ederiz hepimiz ama öyle kafaya sıkacak bir
Durum yok sana da geçmiş olsun musto iyi haber alırsın ins hepimiz seviniriz

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Deplasmanında 58 atması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...