- 22,158
- 11,427
- 113
Parçala Dallas
Beni kızdırma akışına bırak..kanser deseler ne olacak...hayat son mu bulacak...herkesin bir vadesi var öğünü gelmeden ne bir saniye ötesi ne birsaniye gerisi olmaz...Son 2 günde kötü haberler alıyorum bugün doktora gittim sağlıkta da ciddi bir sıkıntım var parça alındı bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
Allah razı olsun abiBeni kızdırma akışına bırak..kanser deseler ne olacak...hayat son mu bulacak...herkesin bir vadesi var öğünü gelmeden ne bir saniye ötesi ne birsaniye gerisi olmaz...
Şimdi ben sana benim hastalıklarımi ve dertlerimi şuraya yazarim...10 yıldır forumda kimse bilmez ,,ağzın açık kalır ve dersinki bu insan bu msjlari yazan insan olamaz dersin..o yüzden başına gelecek herşeye metanetle yaklaş ve kendini daima teselli etmesini bil..tek düşman vardır oda üzüntü ve kederdir...oyleysd dertlerine savaş aç kaybedeceğini bilsende...tipki filistinli cocugun sapanla silaha karşı dik durduğu gibi,sende kederine derdine karşı dik dur yıkılma asla.
Adam bi mesaj üstte parçala dallas yazmış zaten asiruhum 🤣 anlık dertler iyidir ders alır devam ederiz hepimiz ama öyle kafaya sıkacak birBeni kızdırma akışına bırak..kanser deseler ne olacak...hayat son mu bulacak...herkesin bir vadesi var öğünü gelmeden ne bir saniye ötesi ne birsaniye gerisi olmaz...
Şimdi ben sana benim hastalıklarımi ve dertlerimi şuraya yazarim...10 yıldır forumda kimse bilmez ,,ağzın açık kalır ve dersinki bu insan bu msjlari yazan insan olamaz dersin..o yüzden başına gelecek herşeye metanetle yaklaş ve kendini daima teselli etmesini bil..tek düşman vardır oda üzüntü ve kederdir...oyleysd dertlerine savaş aç kaybedeceğini bilsende...tipki filistinli cocugun sapanla silaha karşı dik durduğu gibi,sende kederine derdine karşı dik dur yıkılma asla.
O parçala yazdığını goreydim keşkeAdam bi mesaj üstte parçala dallas yazmış zaten asiruhum 🤣 anlık dertler iyidir ders alır devam ederiz hepimiz ama öyle kafaya sıkacak bir
Durum yok sana da geçmiş olsun musto iyi haber alırsın ins hepimiz seviniriz
Futbol lar sktı bizi hiç anlamam futboldanBenim maçta gol gelmesi için evin Bi 20 şut daha çekmesi lazım ne bu şanssızlık bugün
Senin maç 5 dk sürecek çözülmesi ya 1 gol canlandırır gibi duruyor ama bakalımBenim maçta gol gelmesi için evin Bi 20 şut daha çekmesi lazım ne bu şanssızlık bugün