- 33,277
- 33,654
- 113
Öylesine isteyene öyle veriyoruz ille borç diyene borç veriyoruz napalım 😀La kumar forumunda borc mu verilir verecksen öylesine öbür türlu hep sorun yasarsin tecrube ile sabit
Öylesine isteyene öyle veriyoruz ille borç diyene borç veriyoruz napalım 😀La kumar forumunda borc mu verilir verecksen öylesine öbür türlu hep sorun yasarsin tecrube ile sabit
Kafama sıkacam falan dıyordu adam@ferdikadıoğlu basket var takip etcen mi![]()
Ödül için sayıyırsan gelirse 300e sen rol aç yazdı bana haberin olsun
Ne fark ediyor olm 300ü 500 yapıp bankoya atmıcaz mıÖdül için sayıyırsan gelirse 300e sen rol aç yazdı bana haberin olsun
Çok fark ediyor sen 500 yapamazsın puhahaNe fark ediyor olm 300ü 500 yapıp bankoya atmıcaz mı
Siz kime borç verdinjz yazın bakalım benim alacak listesinde varmı o adamÇok fark ediyor sen 500 yapamazsın puhaha
Imfden borc alsak yine bu konuya yetmez dost bosver konuya vur kilidi puhahahahZaten patladı bu @butragueno hadi iban var sende
Sen listeyi bi dök biz bakalım bizden kaç kişi var 🤣Siz kime borç verdinjz yazın bakalım benim alacak listesinde varmı o adam![]()
ben alacaklı listesindeyimSen listeyi bi dök biz bakalım bizden kaç kişi var 🤣
Bizden bi s.. olmaz@efkalade1 üç tane 25+ genç 500₺ bulamadı ya ne diyim 🤣
Kodu yakala bari hasBizden bi s.. olmaz![]()
Benim liste kalabalık dost ismini bile duymadigin adamlar var hatta öyle ki adam dolandırmış girmiş nick değişip yine gelmiş yine dolandirmis nirvanayiz o konuda dost kimse elime su dokemezSen listeyi bi dök biz bakalım bizden kaç kişi var 🤣