- 23,118
- 19,442
- 113
Pusula ben denemicem çok zor telden
La dur linki tekrar atun sjahKodu yakala bari has
Efka atsın pcde oLa dur linki tekrar atun sjah
Zaman kaybı dost pusuladan kod alan kimse yok ama nedense pusula kod heyecanı hep varLa dur linki tekrar atun sjah
kanka almıslıgım var ama gerçekten hızlı olmamız lazım, bir de kod sana gelmicek sen direkt yakalıcan telegramdsnZaman kaybı dost pusuladan kod alan kimse yok ama nedense pusula kod heyecanı hep varklasik kumarci zihniyeti ya bu sefer olursa
![]()
Kumarcı depilizyki biz 😀Zaman kaybı dost pusuladan kod alan kimse yok ama nedense pusula kod heyecanı hep varklasik kumarci zihniyeti ya bu sefer olursa
![]()
Bir kaç kişide ben borç aldım ama gün vermedim ki diyor 😀kanka almıslıgım var ama gerçekten hızlı olmamız lazım, bir de kod sana gelmicek sen direkt yakalıcan telegramdsn
La dur linki tekrar atun sjah
O da bisey mi bana bir ara dedi ki borc aldim ama ödeyecem demedim kiBir kaç kişide ben borç aldım ama gün vermedim ki diyor 😀
Derler dost bir iki gün sonrada şey derler ben borç almadım ki sen verdin ben borc saydım.. sonrada salaksın la sen insan forumda borcmu verir derlerBir kaç kişide ben borç aldım ama gün vermedim ki diyor 😀
Buda farklı bir fanteziO da bisey mi bana bir ara dedi ki borc aldim ama ödeyecem demedim ki
Verdiğin parayı gelecek diye beklersen kafayı yersin ben öyle yapıyorumDerler dost bir iki gün sonrada şey derler ben borç almadım ki sen verdin ben borc saydım.. sonrada salaksın la sen insan forumda borcmu verir derlerşey diyeni bile var bir daha versene ikisini bir öderim
![]()
Aynen toplu ödesinler o zaman 😀Derler dost bir iki gün sonrada şey derler ben borç almadım ki sen verdin ben borc saydım.. sonrada salaksın la sen insan forumda borcmu verir derlerşey diyeni bile var bir daha versene ikisini bir öderim
![]()
Oradan bakınca kafası olan bir adam gibimi duruyoruz dostVerdiğin parayı gelecek diye beklersen kafayı yersin ben öyle yapıyorum![]()
Ben izledimNeyse bu akşam kupon yapmayacagiz anlaşıldı gidip uzak şehir izleyin bari cümleten bol sans
Ben yeni başladım dost 3 . BolumdeyimBen izledim
Boran-Ecmer’in oğlu çıkıyo son sahnede 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Akdenizzegeeeeeeee