- 23,024
- 19,348
- 113
Senin yanın boş olmasa seslere kulak vermezdin fatihimYatiodum da söylemesi ayıp üst komşunun ahlarına uyandım egehandro kardeşim
Senin yanın boş olmasa seslere kulak vermezdin fatihimYatiodum da söylemesi ayıp üst komşunun ahlarına uyandım egehandro kardeşim
Bizimki her gece bağırıyor gayet de yüz yüze bakioz abiNe gibi bı ah o?lan geçen bitanesi yazdiydi üst kattaki abla bas bas bagiriyordu şimdi ben onun yuzune nasıl bakicam diyordu
Genemi o kadın ....bı tanistirmadin gitti....olup gidecek MK ondan sonramı mezara gelip tanistiracaksin...offf ki offfYatiodum da söylemesi ayıp üst komşunun ahlarına uyandım egehandro kardeşim
Sen malbork kalesinin orada mıydınYatiodum da söylemesi ayıp üst komşunun ahlarına uyandım egehandro kardeşim
Takip edersem mutlu sona ulaşir gffheh Sinan da geldi amk cesar eksik bi
Boş değil de ak karısı her gece sevişiyor hiç mi regl olmuyo buSenin yanın boş olmasa seslere kulak vermezdin fatihim
Çok uzak sayılmaz kardeşimSen malbork kalesinin orada mıydın
yok la verdiği kırmızıyı inceliyorOooo iki kırmızı
Burada mutlu son farklı galiba Sinan, sürekli bi şeyler dönüyor ama para yokTakip edersem mutlu sona ulaşir gff
Sizde utanma arlanma kalmamis awBizimki her gece bağırıyor gayet de yüz yüze bakioz abi
cisy lasy neresy akÇok uzak sayılmaz kardeşim
Kan aldiriyordur oBoş değil de ak karısı her gece sevişiyor hiç mi regl olmuyo bu
İki yazıyıyok la verdiği kırmızıyı inceliyor![]()
Dayıcım abla makine gibi valaGenemi o kadın ....bı tanistirmadin gitti....olup gidecek MK ondan sonramı mezara gelip tanistiracaksin...offf ki offf
Ora mere akcisy lasy neresy ak
nesine de yoktu la baktım şimdi aynen 2 olmuşİki yazıyı
Polonya merkezOra mere ak
Ayneb 2 yazıyor ev çevririİki yazıyı
Onu yaglayan iyi yağlıyor demekki,,yoksa o makina pas tutarduDayıcım abla makine gibi vala