Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
İnstagram da ayna fotoğrafı çekceğine haber verseydin ya olum forumda böyle muhabnet dönüyo diye
Ben foruma aylardır girmedim olum salihte arkadaşım sende arkadaşımsın hatta her konu geçtiğinde ege dolandırıcıysa bile ben ona 1 attıysam 2 almışımdır ben dolandırmışımdır demişliğim duruyo losers kanalındaa

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Ben foruma aylardır girmedim olum salihte arkadaşım sende arkadaşımsın hatta her konu geçtiğinde ege dolandırıcıysa bile ben ona 1 attıysam 2 almışımdır ben dolandırmışımdır demişliğim duruyo losers kanalındaa
Öyle de dememişsin de, bir şey diyen kimseyr bir kırgınlık kızgınlığım yok olayı bilmeyen duyduguna inanır

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Öyle de dememişsin de, bir şey diyen kimseyr bir kırgınlık kızgınlığım yok olayı bilmeyen duyduguna inanır
Ben kıvırmam olum karıştırma beni ben ne dolandırıldım ne de birini dolandırdım taşşağındayım burda kimse kimseye o kadar para vermez

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,114
37,348
113
Hacım sen egeye dolandırıcı demiştin dik duruşunu korursan sevinirim 25 k kupon paylaşımına tav olma. Bu kupon tutmaz zaten. Ben sonra sana güzellik yaparım merak etme yelkenleri indirme böyle şeylere jdjdj
Tamamdaaağğğ kankaağğ ne alakaaaağğ

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,378
3,699
113
La kupon paylaştın konu doladırıcıları ifşa konusuna döndü fatihgs1905 ve Bjkrsuzz selamlar..

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,761
53,550
113
Puahhahaba forum her gecen gün biraz daha da seviye olarak dibe düşüyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,947
54,103
113
Hacım sen egeye dolandırıcı demiştin dik duruşunu korursan sevinirim 25 k kupon paylaşımına tav olma. Bu kupon tutmaz zaten. Ben sonra sana güzellik yaparım merak etme yelkenleri indirme böyle şeylere jdjdj
25k mi basmis dikkat etmedik dost ege dostumuzdur puahahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...