Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Evet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmis
Sen yanımızda mıydın erhan sende at bakalım bi dm

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,374
62,257
113
Tutarsa özlediğimiz dostlara ve dost kalmış olanlara selam çakarız.

@Shellac @Daimon dostlara uzun süre sonra selam
Sen bu foruma nasil gelebildin anlamak mumkun degil.o kadar insani dolandirdin hic yuzun kizarmadan ortalikta fink atiyorsun yine. @Shellac @Daimon @Başkan yapmayin arkadaslar bu kadarda olmaz, bu adam forumu dolanirip birbirine katti gitti simdi bu adam ban yemiyecek ve aynen dvm mi edicek? Bana zarari olmaz ama daha buyuk vukuatlar cikar dikkat edelim arkadaslarimizin cani yanmasin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,985
16,177
113
Evet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmis
Yok la ne işim olur ben hep tek tabancayım sıkıntı yok

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Kardeş sen ne kadar tanıyorsun egeyi ya da Salihi. İkisinin potansiyelini ne kadar biliyorsun. Burda yprumlaşmalar mesajlaşmalar sana burdaki insanları ne kadar tanıtıyor. Evet Salih de son dönemde tokatladı fakat belki ondan önce de bu vatandaş onu tokatladı. Burda herkes tren yapıyor ben ikisiyle de samimi değildim fakat insanlar olayları bilsin. Fazla duygusal olmaz benden sana tavsiye
Ne kadar mı biliyorum salihle egeyi dmanndja götlerindeki seher yıldızı donun ne tarafında delik var onu bile bilirim ben skmsmfjanfm

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,346
5,894
113
Valla bu adamın arkasindan denmeyen kalmadı dolandırıcı hırsız neler neler simdi tekrar o kişiler bu adamlarla iki gun sonra kanka olursa midem kaldırmaz forumun ortasına kusarım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,985
16,177
113
Ne kadar mı biliyorum salihle egeyi dmanndja götlerindeki seher yıldızı donun ne tarafında delik var onu bile bilirim ben skmsmfjanfm
Bi sik bilmiyon sen hacı bence sadece iki üç kelime yoruma süs katıyon o kadar. Unutma, sen insanları sadece sana kendilerini tanıttıkları kadar tanıyabilirsin. Bol şans.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Sen bu foruma nasil gelebildin anlamak mumkun degil.o kadar insani dolandirdin hic yuzun kizarmadan ortalikta fink atiyorsun yine. @Shellac @Daimon @Başkan yapmayin arkadaslar bu kadarda olmaz, bu adam forumu dolanirip birbirine katti gitti simdi bu adam ban yemiyecek ve aynen dvm mi edicek? Bana zarari olmaz ama daha buyuk vukuatlar cikar dikkat edelim arkadaslarimizin cani yanmasin
Valla serdar abi diyim hadi, bu işin sonunda ksuura bakma dersin bana.

Sadece 1 kişi ile döndü muhabnet salih ile onunda açıklaması hepimizde var.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,859
53,621
113
Sen yanımızda mıydın erhan sende at bakalım bi dm
Ben doydum usta gerek yok artik masal dinlemeye adam snaa 2882 etiket atti dolandırıcı dedi ve sen foruma girmene rağmen tek kelime etmedin susman olayı kabul etmen anlamına gelir adam gidince geri geldin yani görünen köy kılavuz istemez neyse bolsans sana

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,170
17,582
113
Ben doydum usta gerek yok artik masal dinlemeye adam snaa 2882 etiket atti dolandırıcı dedi ve sen foruma girmene rağmen tek kelime etmedin susman olayı kabul etmen anlamına gelir adam gidince geri geldin yani görünen köy kılavuz istemez neyse bolsans sana
Erhancım sana bir şey kanıtlamak gibi bir gayem yok, ben fördüğüm zaman gerekli herkese açıklamayı ve kanıtı sundum.
Bilip bilmeden konuşma diye sana da anlatacaktım ancak olmadı iyi şanslar

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Bi sik bilmiyon sen hacı bence sadece iki üç kelime yoruma süs katıyon o kadar. Unutma, sen insanları sadece sana kendilerini tanıttıkları kadar tanıyabilirsin. Bol şans.
Kemalim boş yapma hadi canım klavye tuşlarına basabilen herkes yorum yapabiliyo aq

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,859
53,621
113
Erhancım sana bir şey kanıtlamak gibi bir gayem yok, ben fördüğüm zaman gerekli herkese açıklamayı ve kanıtı sundum.
Bilip bilmeden konuşma diye sana da anlatacaktım ancak olmadı iyi şanslar
Benim adamım sapsap o gelsin ben konuşurum da sen beni dolandirmadin yani benlik bir sorun yok ne yapıyorsaniz yapın artık bole olaylar da hep ben kendimi on plana attim en cok zarari da ben gördüm hakkınız da hayırlısı olsun eyw

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,985
16,177
113
Kemalim boş yapma hadi canım klavye tuşlarına basabilen herkes yorum yapabiliyo aq
Hacı seni harbiden kucağa oturturum burda erkeklik taslama boş beleş traş insanlarsınız ciğerinizde bir gram yürek olmadığı ayna gibi ortada şimdi daha beni alıntılama iş farklı yere gitmesin. Hadi hepinize bol şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...