- 13,346
- 5,894
- 113
Benim bu forumda abim yok dostumSana abin başka meslek bulacak.
Benim bu forumda abim yok dostumSana abin başka meslek bulacak.
Sen yanımızda mıydın erhan sende at bakalım bi dmEvet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmis
Sen bu foruma nasil gelebildin anlamak mumkun degil.o kadar insani dolandirdin hic yuzun kizarmadan ortalikta fink atiyorsun yine. @Shellac @Daimon @Başkan yapmayin arkadaslar bu kadarda olmaz, bu adam forumu dolanirip birbirine katti gitti simdi bu adam ban yemiyecek ve aynen dvm mi edicek? Bana zarari olmaz ama daha buyuk vukuatlar cikar dikkat edelim arkadaslarimizin cani yanmasin
Kim olduğumu bilmiyorsun gerek yok bunlara kardeşBenim bu forumda abim yok dostum
Yok la ne işim olur ben hep tek tabancayım sıkıntı yokEvet dolandırdi Salih hesabi kapatınca ege geri geldi salih te aynı bokun laciverti çıktı bu adamlardan uzak dur dost tehlikeli adamlar çünkü neyse ben uyarılarımi yaptim gerisi sizlere kalmis
Ne kadar mı biliyorum salihle egeyi dmanndja götlerindeki seher yıldızı donun ne tarafında delik var onu bile bilirim ben skmsmfjanfmKardeş sen ne kadar tanıyorsun egeyi ya da Salihi. İkisinin potansiyelini ne kadar biliyorsun. Burda yprumlaşmalar mesajlaşmalar sana burdaki insanları ne kadar tanıtıyor. Evet Salih de son dönemde tokatladı fakat belki ondan önce de bu vatandaş onu tokatladı. Burda herkes tren yapıyor ben ikisiyle de samimi değildim fakat insanlar olayları bilsin. Fazla duygusal olmaz benden sana tavsiye
Bi sik bilmiyon sen hacı bence sadece iki üç kelime yoruma süs katıyon o kadar. Unutma, sen insanları sadece sana kendilerini tanıttıkları kadar tanıyabilirsin. Bol şans.Ne kadar mı biliyorum salihle egeyi dmanndja götlerindeki seher yıldızı donun ne tarafında delik var onu bile bilirim ben skmsmfjanfm
Valla serdar abi diyim hadi, bu işin sonunda ksuura bakma dersin bana.Sen bu foruma nasil gelebildin anlamak mumkun degil.o kadar insani dolandirdin hic yuzun kizarmadan ortalikta fink atiyorsun yine. @Shellac @Daimon @Başkan yapmayin arkadaslar bu kadarda olmaz, bu adam forumu dolanirip birbirine katti gitti simdi bu adam ban yemiyecek ve aynen dvm mi edicek? Bana zarari olmaz ama daha buyuk vukuatlar cikar dikkat edelim arkadaslarimizin cani yanmasin
Ben doydum usta gerek yok artik masal dinlemeye adam snaa 2882 etiket atti dolandırıcı dedi ve sen foruma girmene rağmen tek kelime etmedin susman olayı kabul etmen anlamına gelir adam gidince geri geldin yani görünen köy kılavuz istemez neyse bolsans sanaSen yanımızda mıydın erhan sende at bakalım bi dm
Sen cok yorum yapma arada sende gidersin puahhaha@butragueno suvatım forumun girişinde egeyi çarmıha gerip yakacaklar halk ayaklandı dnanjf
Sen kimsim ve hitman dostumu nersen taniyorsun
Erhancım sana bir şey kanıtlamak gibi bir gayem yok, ben fördüğüm zaman gerekli herkese açıklamayı ve kanıtı sundum.Ben doydum usta gerek yok artik masal dinlemeye adam snaa 2882 etiket atti dolandırıcı dedi ve sen foruma girmene rağmen tek kelime etmedin susman olayı kabul etmen anlamına gelir adam gidince geri geldin yani görünen köy kılavuz istemez neyse bolsans sana
Kemalim boş yapma hadi canım klavye tuşlarına basabilen herkes yorum yapabiliyo aqBi sik bilmiyon sen hacı bence sadece iki üç kelime yoruma süs katıyon o kadar. Unutma, sen insanları sadece sana kendilerini tanıttıkları kadar tanıyabilirsin. Bol şans.
Onlar arkadan havlarravravravravSen cok yorum yapma arada sende gidersin puahhaha
Benim adamım sapsap o gelsin ben konuşurum da sen beni dolandirmadin yani benlik bir sorun yok ne yapıyorsaniz yapın artık bole olaylar da hep ben kendimi on plana attim en cok zarari da ben gördüm hakkınız da hayırlısı olsun eywErhancım sana bir şey kanıtlamak gibi bir gayem yok, ben fördüğüm zaman gerekli herkese açıklamayı ve kanıtı sundum.
Bilip bilmeden konuşma diye sana da anlatacaktım ancak olmadı iyi şanslar
Hacı seni harbiden kucağa oturturum burda erkeklik taslama boş beleş traş insanlarsınız ciğerinizde bir gram yürek olmadığı ayna gibi ortada şimdi daha beni alıntılama iş farklı yere gitmesin. Hadi hepinize bol şans.Kemalim boş yapma hadi canım klavye tuşlarına basabilen herkes yorum yapabiliyo aq