- 21,805
- 17,842
- 113
Calypso müridim hocasından habersiz tartışmaya girmezdi. Dergaha gelince 40 sopa atacağım ona.Olabilir dost illaki biliriz neyse konuyu uzatmaya gerek yok ben yazmicaktim bile @Calypso13 kankam yazinca yazdim konuya puahha
Calypso müridim hocasından habersiz tartışmaya girmezdi. Dergaha gelince 40 sopa atacağım ona.Olabilir dost illaki biliriz neyse konuyu uzatmaya gerek yok ben yazmicaktim bile @Calypso13 kankam yazinca yazdim konuya puahha
Metin forumda yapılan yanlışları ve serpme kahvaltılara gittiği kadınları unutmaz..Param varken konumda dagıtımcı olammı abı dıyordun gene gelırsın
Hocam cekirdekciydik bu sefer. Gunahtan kactik sukurCalypso müridim hocasından habersiz tartışmaya girmezdi. Dergaha gelince 40 sopa atacağım ona.
Ben senin hiçbir zaman konuna gelip 3 kuruşuna tamah etmedim . Çünkü senin ne mal olduğunu biliyordum. Birbirinizi bulmuşsunuz artık sırayla dolandırırsınız birbirinizi 😁Param varken konumda dagıtımcı olammı abı dıyordun gene gelırsın
Yalnız çember daraldı dost gel sende bizim yakın dostumuz ol 😁Ben senin hiçbir zaman konuna gelip 3 kuruşuna tamah etmedim . Çünkü senin ne mal olduğunu biliyordum. Birbirinizi bulmuşsunuz artık sırayla dolandırırsınız birbirinizi 😁
Dm den attım mesajlarını görde utan hadı ıyı forumlar mınnakBen senin hiçbir zaman konuna gelip 3 kuruşuna tamah etmedim . Çünkü senin ne mal olduğunu biliyordum. Birbirinizi bulmuşsunuz artık sırayla dolandırırsınız birbirinizi 😁
Çemberde size başarılar. Yarın yine birbirinize dolandırıcı muahbbeti yapar, sonrasında kardeşim ayağı çekersiniz. Salihte gelir yakın zamanda oh mis 😁Yalnız çember daraldı dost gel sende bizim yakın dostumuz ol 😁
Helal olsun sana kavgaya karışmayıp, çekirdek çitlemek imandandır.Hocam cekirdekciydik bu sefer. Gunahtan kactik sukur
Sana -3 zekanla mutluluklar dilerim. Ban yedirtmeye uğraşıyorsun da havanı alırsın 😁 yallahDm den attım mesajlarını görde utan hadı ıyı forumlar mınnak
Ldkakdkw hiç etik değil o kadar haklısın ki sizleride kötü etkiliyoruz kusura bakma helal etÇemberde size başarılar. Yarın yine birbirinize dolandırıcı muahbbeti yapar, sonrasında kardeşim ayağı çekersiniz. Salihte gelir yakın zamanda oh mis 😁
Haklısınız efendım 5 tl farkla uzerıne ısmınızı yazmamı ıstermısınızSana -3 zekanla mutluluklar dilerim. Ban yedirtmeye uğraşıyorsun da havanı alırsın 😁 yallah
HqhahahshzhzhhzHHA
Kazandı mı kaybetti mi
Daha maç başlamadıKazandı mı kaybetti mi
Anasını satayım maç başlamamış konu kilit diyorsun neyin peşindesinDaha maç başlamadı