Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Param varken konumda dagıtımcı olammı abı dıyordun gene gelırsın
Ben senin hiçbir zaman konuna gelip 3 kuruşuna tamah etmedim . Çünkü senin ne mal olduğunu biliyordum. Birbirinizi bulmuşsunuz artık sırayla dolandırırsınız birbirinizi 😁

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Ben senin hiçbir zaman konuna gelip 3 kuruşuna tamah etmedim . Çünkü senin ne mal olduğunu biliyordum. Birbirinizi bulmuşsunuz artık sırayla dolandırırsınız birbirinizi 😁
Yalnız çember daraldı dost gel sende bizim yakın dostumuz ol 😁

Passion90

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Yalnız çember daraldı dost gel sende bizim yakın dostumuz ol 😁
Çemberde size başarılar. Yarın yine birbirinize dolandırıcı muahbbeti yapar, sonrasında kardeşim ayağı çekersiniz. Salihte gelir yakın zamanda oh mis 😁

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Çemberde size başarılar. Yarın yine birbirinize dolandırıcı muahbbeti yapar, sonrasında kardeşim ayağı çekersiniz. Salihte gelir yakın zamanda oh mis 😁
Ldkakdkw hiç etik değil o kadar haklısın ki sizleride kötü etkiliyoruz kusura bakma helal et

Passion90

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Neyse ben gideyim sonra dolandırıcılarla adım çıkar maazallah 😁😅

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,453
13,552
113
Hayatsız velet dolu kumarda kaybedip zamanımızı hiç ettiğimiz yetmiyor gibi, bir de burada zeki olduğunu kanaat önderi olduğunu ya da ağır abi olduğunu zanneden pembe götlü heriflerin triplerini çekiyoruz ne kötü

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,166
17,581
113
Neyse konuyu kapattıracağım şimdi, salih yani @Losers diyor ki size iletmemi söyledi bana salihin borcu var diyen kişiler bana özelden yazsın.

Adamla adımız çıktı onu açıklayalım derken habercisi olduk aw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...