Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehliyet Yenileme

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,347
1,262
113
Merhaba eski tip ehliyrtmi kaptırdım cezamı filan ödedim yarın yeni tip randevum var ama eski tip ehliyetim yok polis aldığı için yârın ehliyeti yenileme de sorun olur mu bu

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Ehliyeti alırsın ama el konulması süresi geçtikten sonra kullanabilirsin zaten polislerin tabletleribde çıkıyor

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,347
1,262
113
Merhaba eski tip ehliyrtmi kaptırdım cezamı filan ödedim yarın yeni tip randevum var ama eski tip ehliyetim yok polis aldığı için yârın ehliyeti yenileme de sorun olur mu bu
Eski yip ehliyetimi kaptırma nedenim geçersiz ehliyetle araç kullanmak yani alkol filan değil

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,283
4,274
113
aga eski tip ehliyeti 15 liraya yenileyin diye yıllarca söylediler süreyi uzattılar da uzattılar sen kendin kaşınmışsın şimdi hem ceza öde hem uğraş

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,671
1,875
113
hazır konusu denk gelmişken bende bi soru sorayım bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim,
3yıl önce alkolden ehliyetimi verdim, ancak borcu ödeyebildim vergi borcunu ödemeden ehliyeti alamıyordum vergi borcunu hallettim, eski tip ehliyetim bende kart olarak duruyor
yeni nesil çipli kimliğimde var
Şimdi ben tekrar ehliyeti çıkartmak istediğimde ne kadar ücret ödeyeceğim. bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,395
4,495
113
Ehliyet Çipli kimliğe kaydedilıyor zaten kaydettirmişseniz sorun yok