Çipli kimlik varsa sorun olmazMerhaba eski tip ehliyrtmi kaptırdım cezamı filan ödedim yarın yeni tip randevum var ama eski tip ehliyetim yok polis aldığı için yârın ehliyeti yenileme de sorun olur mu bu
Sence olmaz mıMerhaba eski tip ehliyrtmi kaptırdım cezamı filan ödedim yarın yeni tip randevum var ama eski tip ehliyetim yok polis aldığı için yârın ehliyeti yenileme de sorun olur mu bu
Var kimliiğim yeniÇipli kimlik varsa sorun olmaz
Niye olsun hocamSence olmaz mı
Ödedim onları zatenYenileme bedeli ödersin
Eskisini polis aldıdan kastın ehliyete el konulmak ise resmi olarak bir ehliyetin yok demektir şuan. Ehliyetin olmadığı için yenileme de olmaz heraldeNiye olsun hocam
Odemezsin muhtemelen başka bir sey, ziraatin varsa içinde para bulundur eksik çıkarsa 2 dkda ödersin oradaykenÖdedim onları zaten
Sıkıntı yok polis almıştı dersinVar kimliiğim yeni
El konma süresi yok bundaEhliyeti alırsın ama el konulması süresi geçtikten sonra kullanabilirsin zaten polislerin tabletleribde çıkıyor
olurÇipli kimlik varsa sorun olmaz
Hocam bilen tecrübe edeb yaAbilir mi
Eski yip ehliyetimi kaptırma nedenim geçersiz ehliyetle araç kullanmak yani alkol filan değilMerhaba eski tip ehliyrtmi kaptırdım cezamı filan ödedim yarın yeni tip randevum var ama eski tip ehliyetim yok polis aldığı için yârın ehliyeti yenileme de sorun olur mu bu
tabiHocam bilen tecrübe edeb yaAbilir mi
Alırsın sıkıntısız o zamanEski yip ehliyetimi kaptırma nedenim geçersiz ehliyetle araç kullanmak yani alkol filan değil