Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ekim'de Mahkeme Var Durum Ne Olur

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Dilan polatlarin Engin polatlarin Reza zarraplarin hala dışarıda tiktok çektiği ve dassak geçtiği yerde .
Sende akını sallar gezersin yiğidim çok takma

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
464
83
zararı karşılasan bile kamu davası.en az 2 sene 1 ay verir

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,909
519
113
Kardes gecmıs olsun dava acıldıgı ıcın cezada ındırım az olur en kotu 1 yıl 8 ay cıvarı alır hagb ıle yırtarsın ama mutlaka mutlaka zararı gıder kardesım yoksa o paranın ıkı katını adlı para cezası olarak odersın ıkı ucu boklu degnek kacarın yok para cıkacak hesaptan dua et baska dosyalar patlamasın ozman sıkıntı ıste.

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Guzel bir takım elbise al,guzel bir tıraş, sözde dolandirilan 2 kişinin parasını öde,geçmiş cezan infazın yoksa akşama evine gel

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,347
5,279
113
Vay oe vay. Senin de, sana bu şekilde konuşturan hükümetin de..
Gurur devri bitmismis. Gurur sizde ne arar lan namussuzlar. Ne ar var ne haya. Yazdıklarına bak.
Kimseye sövmem burada ama sana sabaha kadar usanmadan bıkmadan sokup çıkarabilirim. İnsanda utanma olur az.
Gerçi gurur onur yok diyor leş herif.
Arsızın götüne çivi çakmışlar, o ses nereden geliyor demiş.
İbnenin hem gururu yok hem parası para yanıma kaldı diyor kod kovalıyor amcık ağızlı

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,271
113
Ek olarak adli kontrol ve yur dışı yasağı alırsın
İlerleyen süre de mahkemen olduğu için
Ama kötü olan şu davanın adı kötü SEN DOLANDIRICI OLARAK geçiyorsun hal ve hareketlerin masum olsun kedi Gibi ol siyah takım giyin ve başın eğik olsun pişmanım lafını tekrarla ek olarak senin sicil kaydın temiz mi

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,846
1,271
113
Yanına jandarma gelirse 1 yıl cezaevindesin
Yanına jandarma gelmezse bu dediklerim olur

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
Hesabını kiralamış büyük ihtimalle

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,177
453
83
Ama kötü olan şu davanın adı kötü SEN DOLANDIRICI OLARAK geçiyorsun hal ve hareketlerin masum olsun kedi Gibi ol siyah takım giyin ve başın eğik olsun pişmanım lafını tekrarla ek olarak senin sicil kaydın temiz mi
Dolandırıcı değil Nitelikli dolandırıcılık ve bir kaç kişi daha olacağı icin ağır cezada yargilanacak muhtemelen.

Deggart

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52
10
8
Arkadaşlar bir numara aradı PTT den arıyorum adınıza tebligat gelmiş almadığınız için geri gidecek avukatın numarasını vereyim görüşün dedi aradım dosyanız şuan uzlaşmada 89bin cezanız var bugün öderseniz bulunduğunuz ilin adliyesine 39bin dedi uzatmadan kapattım gerçeklik payı nedir

lordsinov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
126
43
Arkadaşlar bir numara aradı PTT den arıyorum adınıza tebligat gelmiş almadığınız için geri gidecek avukatın numarasını vereyim görüşün dedi aradım dosyanız şuan uzlaşmada 89bin cezanız var bugün öderseniz bulunduğunuz ilin adliyesine 39bin dedi uzatmadan kapattım gerçeklik payı nedir
yalan kardeşim pttden arıyorum diyenler kolpa

lordsinov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
126
43
Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Dost kıssadan hisse tek dosya ise parayı ödersen ilk suçunsa 1.8 alırsın denetimle bitirirsin cezaevi görmeden masum davranırsan HAGB alırsan 5yıl birşeye karışmazsan kapanır,
Parayı ödemezsen 3.4 yada 4.2 hayırlı olsun yaklasık 1 yıl cezaevinde geçirirsin

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Dolandırıcıya taktik vermek harika gerçekten.