SanikSen sanık mısın onu söyle sadece
haberin yoksa haberim yok diyeceksin. senin olmadığını kanıtlayacaksınDostum anlatsam anlatırım zaten niye cekincemhesabın açıldıdigindsn haberim dahi yok
İbnenin hem gururu yok hem parası para yanıma kaldı diyor kod kovalıyor amcık ağızlıVay oe vay. Senin de, sana bu şekilde konuşturan hükümetin de..
Gurur devri bitmismis. Gurur sizde ne arar lan namussuzlar. Ne ar var ne haya. Yazdıklarına bak.
Kimseye sövmem burada ama sana sabaha kadar usanmadan bıkmadan sokup çıkarabilirim. İnsanda utanma olur az.
Gerçi gurur onur yok diyor leş herif.
Arsızın götüne çivi çakmışlar, o ses nereden geliyor demiş.
O kadar insan dolandirmasina ragmen peçete nikli peçete tutuyor halen millete. Ahlak sıfır zaten, akıl desen o da sıfır.İbnenin hem gururu yok hem parası para yanıma kaldı diyor kod kovalıyor amcık ağızlı
Ceza alırsın maddi ceza denetim serbestlik verir imzaya gidersin dua et 25k fazla da soru sorma bilen biri var burda
Dolandırıcı değil Nitelikli dolandırıcılık ve bir kaç kişi daha olacağı icin ağır cezada yargilanacak muhtemelen.Ek olarak adli kontrol ve yur dışı yasağı alırsın
İlerleyen süre de mahkemen olduğu için
Ama kötü olan şu davanın adı kötü SEN DOLANDIRICI OLARAK geçiyorsun hal ve hareketlerin masum olsun kedi Gibi ol siyah takım giyin ve başın eğik olsun pişmanım lafını tekrarla ek olarak senin sicil kaydın temiz mi
ortalama konunun 6. sayfasında adama müebbet verirsiniz ha gayret az kaldıDolandırıcı değil Nitelikli dolandırıcılık ve bir kaç kişi daha olacağı icin ağır cezada yargilanacak muhtemelen.
yalan kardeşim pttden arıyorum diyenler kolpaArkadaşlar bir numara aradı PTT den arıyorum adınıza tebligat gelmiş almadığınız için geri gidecek avukatın numarasını vereyim görüşün dedi aradım dosyanız şuan uzlaşmada 89bin cezanız var bugün öderseniz bulunduğunuz ilin adliyesine 39bin dedi uzatmadan kapattım gerçeklik payı nedir
Dost kıssadan hisse tek dosya ise parayı ödersen ilk suçunsa 1.8 alırsın denetimle bitirirsin cezaevi görmeden masum davranırsan HAGB alırsan 5yıl birşeye karışmazsan kapanır,Dostlar kıssadan hisse dalga gecmicreo arkadaşların yorum yapmasını istiyoum tarafım adına innial hesap açılmış ve bir kişiyi dolandırmışlar ama benim haberim dahi yok 25kya yakın şüpheli olarak 2 kişi görünüyor benle beraber geçen sene ifade vermiştim şimdi mahkemeye vermişler Ekim'de mahkeme var bu durum ne olur sizce boyut ne aşamada olur
Dolandırıcıya taktik vermek harika gerçekten.Ek olarak adli kontrol ve yur dışı yasağı alırsın
İlerleyen süre de mahkemen olduğu için
Ama kötü olan şu davanın adı kötü SEN DOLANDIRICI OLARAK geçiyorsun hal ve hareketlerin masum olsun kedi Gibi ol siyah takım giyin ve başın eğik olsun pişmanım lafını tekrarla ek olarak senin sicil kaydın temiz mi