Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elden Para Veren Siteler Vardı :)

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
526
93
Contayı düşürürsün dikkat et farglı işler

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,474
2,425
113
holigandan 100 bin dolar
jojobetten 500 bin dolar
artemisbetten 350 bin dolar
çektim elden aldım 1 kamyon para getirdiler
beni paranın içinde dövdüler
üstüne de elektrik verdiler
paranın içinde dayak yemek müthiş bir histi
DUA EET ÖPMEMİŞLER MAKİNA OLURDU MAKİNE :D

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
789
347
63
ulan 16 yildir bu illetin icindeyim daha ilk defa böyle bisey duydum 🤣🤣🤣

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
706
442
63
Arkadaslar eskiden bazi siteler elden para veriyorlardi hala varmi boyle bise varsa hangi sitede var bilen varmi
ELDEN ALMA NASIL OLUYOR.ÇEKİM YAPACAĞİN ZAMAN SİTEDEKİ ELEMAN SENİN YAŞADIĞIN ŞEHRE GELİP PARAYI ELDEN TESLİMMİ EDİYOR

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,347
5,279
113
ELDEN ALMA NASIL OLUYOR.ÇEKİM YAPACAĞİN ZAMAN SİTEDEKİ ELEMAN SENİN YAŞADIĞIN ŞEHRE GELİP PARAYI ELDEN TESLİMMİ EDİYOR
Evet yer belirliyorsun oraya geliyor teslim ediyor teslim ettiğine dair belge imzalıyorsun

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,052
6,497
113
gelir 2 tane kafana atarlar artık diğer dünyadan ağlarsın para para diye

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,052
6,497
113
Düşünsene çantayla dolu para getiriyor biri lüxe bak beee kral gibi hissedersn stenın mbakoydum kafasına girersin ey gidi kral olursun şimdi bak yok ben kafayı yedim ya
he he kral olursun iki tane kafaya yiyince diğer dünyaya merhaba dicen haberin yok

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,885
3,753
113
he he kral olursun iki tane kafaya yiyince diğer dünyaya merhaba dicen haberin yok
ya hocam bu siteler sence sokakta bulunan serserileri alıp çalıştırırlar mı hem de bu kadar paranın içinde sana 1 milyon getirdiği yerde en az 50-60 milyon daha para vardır. Senin kafana sıksa 1 saat sonra site yönetimi o elemanın kalemini kırar 2 mafyaya haber yollar akşamına onun cesedini denizden çıkartır polisler. Düzgün sitelerden bahsediyorum güvenmedikleri elemanları sitelerine canlı deste bile yapmazlar.

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,170
2,736
113
Boş muhabbet tez ayrılık getirir.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Every grubu betgit bets10 grubu haricinde kimseye elden para icin güvenilmez zaten heleki betcolarda oyle birsey olamaz betco sitelerin çalışanlarının çoğu esenyurtta atmlerin bozuk para gözünde para kalmis mi diye kontrol eden tayfa

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,423
1,916
113
Benim arkadaşım holiden 3.8 çekmişti elden.
İzmit'te emex otel var oranın lobisine çağırdılar orda teslim ettiler sorun problem çıkmadı.

Harun6464

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
917
399
63
kardes yazdigimi anlamiyorsun galiba ben cekicem demiyorum sadece sitede elden para imkani yada bu tarz yazan bir site varmi diyorum sadece ekran goruntusunu alcam hepsi bu
Çekim yapmayacaksan neden bu kadar uğraşıyorsun ddmekki var birşey?????