- 733
- 526
- 93
Contayı düşürürsün dikkat et farglı işler
DUA EET ÖPMEMİŞLER MAKİNA OLURDU MAKİNEholigandan 100 bin dolar
jojobetten 500 bin dolar
artemisbetten 350 bin dolar
çektim elden aldım 1 kamyon para getirdiler
beni paranın içinde dövdüler
üstüne de elektrik verdiler
paranın içinde dayak yemek müthiş bir histi
Taştaş geçiyorDUA EET ÖPMEMİŞLER MAKİNA OLURDU MAKİNE![]()
ELDEN ALMA NASIL OLUYOR.ÇEKİM YAPACAĞİN ZAMAN SİTEDEKİ ELEMAN SENİN YAŞADIĞIN ŞEHRE GELİP PARAYI ELDEN TESLİMMİ EDİYORArkadaslar eskiden bazi siteler elden para veriyorlardi hala varmi boyle bise varsa hangi sitede var bilen varmi
Betgitdava ile alakali.ondan sordum hocam
Evet yer belirliyorsun oraya geliyor teslim ediyor teslim ettiğine dair belge imzalıyorsunELDEN ALMA NASIL OLUYOR.ÇEKİM YAPACAĞİN ZAMAN SİTEDEKİ ELEMAN SENİN YAŞADIĞIN ŞEHRE GELİP PARAYI ELDEN TESLİMMİ EDİYOR
Betgitte varbaktim yok orda malesef
he he kral olursun iki tane kafaya yiyince diğer dünyaya merhaba dicen haberin yokDüşünsene çantayla dolu para getiriyor biri lüxe bak beee kral gibi hissedersn stenın mbakoydum kafasına girersin ey gidi kral olursun şimdi bak yok ben kafayı yedim ya
ya hocam bu siteler sence sokakta bulunan serserileri alıp çalıştırırlar mı hem de bu kadar paranın içinde sana 1 milyon getirdiği yerde en az 50-60 milyon daha para vardır. Senin kafana sıksa 1 saat sonra site yönetimi o elemanın kalemini kırar 2 mafyaya haber yollar akşamına onun cesedini denizden çıkartır polisler. Düzgün sitelerden bahsediyorum güvenmedikleri elemanları sitelerine canlı deste bile yapmazlar.he he kral olursun iki tane kafaya yiyince diğer dünyaya merhaba dicen haberin yok
Çekim yapmayacaksan neden bu kadar uğraşıyorsun ddmekki var birşey?????kardes yazdigimi anlamiyorsun galiba ben cekicem demiyorum sadece sitede elden para imkani yada bu tarz yazan bir site varmi diyorum sadece ekran goruntusunu alcam hepsi bu
adam belki polis operasyon yapip siteyi çökertecek 🤣🤣🤣Çekim yapmayacaksan neden bu kadar uğraşıyorsun ddmekki var birşey?????