- 48,801
- 20,177
- 113
Zordaa olsaa wonanzaa😍😍😍sevindim dostum olacak bu iş@SaHgEc Freebet wooon
Zordaa olsaa wonanzaa😍😍😍sevindim dostum olacak bu iş@SaHgEc Freebet wooon
🔥🔥🔥🔥🔥yandı Buralar sendeyiz kardoGeldiiii geldi, freebet woooon
Bu kadar yeter zaten ana para gelmezse 1 arkadaşa 500 ulaşacağım, elimden gelen bu öğrenci adamız kusura kalmayınZordaa olsaa wonanzaa😍😍😍sevindim dostum olacak bu iş
Lech poznan dedim aha patlattı ama geldi🔥🔥🔥🔥🔥yandı Buralar sendeyiz kardo
Daha ne yapacaksın dostum 🙏ne kusuruBu kadar yeter zaten ana para gelmezse 1 arkadaşa 500 ulaşacağım, elimden gelen bu öğrenci adamız kusura kalmayın
Bugün sigara içmekten ciğerim soldu, sıkıntıdan o dereceDaha ne yapacaksın dostum 🙏ne kusuru
Lech poznan güzelliğini yaptı bize😂Lech poznan dedim aha patlattı ama geldi
Zaten düşüncem de aslında oydu olursa 1 gol daha olur ama gol erken gelince aha dedim gidiyoruzLech poznan güzelliğini yaptı bize😂
Tebrikler dostBugün sigara içmekten ciğerim soldu, sıkıntıdan o derece
Bende az önce aldım 1 saat önce yarıya gelmiş dostum😔Bugün sigara içmekten ciğerim soldu, sıkıntıdan o derece
Teşekkürler reisimTebrikler dost
2 dal gönder banaBende az önce aldım 1 saat önce yarıya gelmiş dostum😔
Ah bee😔2 dal gönder bana![]()
Başım dönüyor, kalanlarla 1 2 arkadaşa borcum vardı ufak onu atarım yeterBende az önce aldım 1 saat önce yarıya gelmiş dostum😔
Anaparaya daha çok güveniyordum o gelmediDuşa girdim geldim kupon gelmiş cenabet benmisim
Maşallah herkesde öğrenci yalanına başlamış puahahaBu kadar yeter zaten ana para gelmezse 1 arkadaşa 500 ulaşacağım, elimden gelen bu öğrenci adamız kusura kalmayın