- 33,837
- 17,926
- 113
@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
SanmamPara gelecektir tez zamanda usta ondandır![]()
Sen yapma metinim 😂@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Umarım gelir de tümbeti denersinSanmam
Toprakta çıplak ayakla yürü yarım saat plaj veya orman tarla gibi topraklarda yada otur taşın üstüne toprağa baş bekle vücudun elektriği bosalacak@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
En iyisi kızlara Plaj voleybolu bahsi oynayıp kumda yürüyelimO voleyboldaki çıplak karıları izlemeyecektin meto dayı
Evden dışarı çıkmıyorsan enerjin yüksek biraz toprakta yürü güneşte dolan hiç birşeyin kalmaz vucud beni tatile götür diyor moruk@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Doktor clovers ve emirsavas beyleri bekliyorumdoktor yokmu forumda hemen gelsin tedavi sürecini başlatsın
O tatile gitmez abi cimri meto dayı 😂Evden dışarı çıkmıyorsan enerjin yüksek biraz toprakta yürü güneşte dolan hiç birşeyin kalmaz vucud beni tatile götür diyor moruk
Bence biraz çıplak ayakla toprağa bas.İyi birşey değil.Gecer eğer yaparsan ☺🙏@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Metin reis bende nezaman elimi götüme atsam titreme geliyo@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Ne var ki dün bana elektrik çarpıyorduUmarım gelir de tümbeti denersin![]()
Pipi ne abiArtık birisi pipim kalkmıyo diye konu açıcak diye çok korkuyorum