- 33,837
- 17,927
- 113
O zaman olmuyor abiKicina attığında da oluyor mu dost 🤣 Allah'ım daha ne konular görecez
O zaman olmuyor abiKicina attığında da oluyor mu dost 🤣 Allah'ım daha ne konular görecez
olur oda kıvırcık ve dalgalıMüslüm Gürses dinliyorum kirvecan
He iyi ozman lavabodan sonra su ile temas olduğu için sıkıntın çıkardı ozman 🤣O zaman olmuyor abi
Büllük yeğenimPipi ne abi
Anladım abi eyvallah.Büllük yeğenim
merhaba tahminimce kansersiniz hayatınızda sizi sansızlıklar bekliyor gecmis olsun tez zamanda iyilesmen dilegiyle ❤@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
Toprağa bas çıplak ayakla@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
geçen sene ben,iş yerindekiler felan baya çarpılıyorduk.Bizi cin s..tiğine karar verip kapatmıştık konuyuPara gelecektir tez zamanda usta ondandır![]()
Yıldırım gibi adamsın ondan dost@clovers1995 @emirsavas forumun bilim insanları görüşleriniz benim için önemli neden oluyor bu acep.
😆😆😆😆geçen sene ben,iş yerindekiler felan baya çarpılıyorduk.Bizi cin s..tiğine karar verip kapatmıştık konuyupara felanda gelmedi
![]()
D: