- 36,316
- 19,412
- 113
Aynen çoğu da son dakikalarda geldiŞans lazım şans bak adamın her vurduğu geldi maşallah
Aynen çoğu da son dakikalarda geldiŞans lazım şans bak adamın her vurduğu geldi maşallah
Akbaba çok 15 kişilik liste olur şimdiKaç kişi olduğunu konuda kaç kişi takip ettiğinğ 2 mizde biliyoruz dost yetmez mi alın terimiz var
2 gün kalsa gene iyiKumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis![]()
Valla ben de bilemedim siteyi tereddütüm varHadi şimdi bekle ki çekim gelsin bu hangi site la arayüzüde tanıdık gelmedi
Takip eden 4+5 kişi anca vardıAkbaba çok 15 kişilik liste olur şimdi
Öyle bişey yok dostAkbaba çok 15 kişilik liste olur şimdi
Kesene bereket kardom inanmışlık önemli ♥♥😅Dostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
Dostlar aklıma geldikce diger arkadaslara da ulasırım güzel oldu tesekkürlerkalana gore diger arkadaslara da ulasacagim
Yazdigim arkadaslar bana ozelden yazabilirse sevinirim
💙
@Shellac @Daimon burası won dostlar
Ey Allah bol şans herkeseDostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
Dostlar aklıma geldikce diger arkadaslara da ulasırım güzel oldu tesekkürlerkalana gore diger arkadaslara da ulasacagim
💙
Dost orda sanki Marley eksik değilmiDostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
💙
Reıs gelemedım dugun vardı kuzenın tebrıkler genedeHatırladikca dm atarım diger dostlara dostlar siz yazın bana dmden
Ona da yazcam ben dost sayfalar cogaldı dostlar bana dm den bilgi verebilirse sevinirimDost orda sanki Marley eksik değilmi
Yazdım dostHatırladikca dm atarım diger dostlara dostlar siz yazın bana dmden
kesene bereketDostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
💙
Yazın demeseydin la birazdan o dm 50 olacak bizi göremicenHatırladikca dm atarım diger dostlara dostlar siz yazın bana dmden
Marley de takipte ydi dost bilgin olsunOna da yazcam ben dost sayfalar cogaldı dostlar bana dm den bilgi verebilirse sevinirim
Kesene bereketDostlar söz verdiklerim de listeye dahil
Şu şekilde
@Golcümetin
@fearjr1992
@Aqua90
@JoeQuanqa
@hkmtgnl
@Mkrc53
💙